Obecná diskuse

Concering Mafia I

Moderator: Dexter

Post Reply
Kaiser
Unknown hero
Unknown hero

Obecná diskuse

Post by Kaiser »

Musíme to tu rozproudit.
Takový skvost si to zaslouží. Věděli jste že to byla první pořádná hra co jsem hrál, vyjma pingbal, soliter a závodů kuřat , si vzpomínám, PC čerstvě koupené, táta se svim kámošem instalující hru Mafia z 4CD :D , další člověk na mobilu udílí radu jak se crackuje ( :D ) všichni v očekávání. První pokus tragédie, uta byla neviditelná, druhý vyšel. Mafia se hrála půl roku za přispění celé rodiny, po té co byli prohrány celé vánoční prázdniny byla Mafia slavnostně dohrána. Táta moudře prohlásil "Jinak to sním ani dopadnou nemohlo." :kaiser:
:)
Aeternitas
The Highest Dark Mage
The Highest Dark Mage

Re: Obecná diskuse

Post by Aeternitas »

Ja to nikdy nehral, ale mam to doma. Zel neni cas. 8-)
ImageImageImageImageImageImage
Vaana
General
General

Post by Vaana »

Doporučuju zahrát
Hra s realistickým příběhem a českým dabingem dosahuje filmových kvalit
ImageImage
Darkenius
Dragonkiller
Dragonkiller

Post by Darkenius »

Hrál jsem na PS2 8-)
Už si skoro nic z toho nepamatuju kromě té misi, jak jde Tommy z babou večer v uličkách a tam je napadnou flákači, pak ji Tommy zavede domů a tam to spolu (víš co ;) ) a pak samozřejmě mise na letišti, kde v jedné z budov je krutá přestřelka :D
Hlavně jsem nezapomněl na začátek a na jednu z prvních misí, kde musíš ujet (bud' mafiánům nebo policii) a je to v noci
Hra je dobrá, ale vadí mi v ní stejnorodost postav...všeci mají černé nebo šedivé vlasy, nepamatuju si tam žádného vousáče :roll: hnědovlasý či blond'atý nebo zrzavý mafián by taky nebyl špatný :lol:
Daemonium ab inferno.
Vaana
General
General

Post by Vaana »

darkenius wrote:Hrál jsem na PS2 8-)
Už si skoro nic z toho nepamatuju kromě té misi, jak jde Tommy z babou večer v uličkách a tam je napadnou flákači, pak ji Tommy zavede domů a tam to spolu (víš co ;) ) a pak samozřejmě mise na letišti, kde v jedné z budov je krutá přestřelka :D
Hlavně jsem nezapomněl na začátek a na jednu z prvních misí, kde musíš ujet (bud' mafiánům nebo policii) a je to v noci
Hra je dobrá, ale vadí mi v ní stejnorodost postav...všeci mají černé nebo šedivé vlasy, nepamatuju si tam žádného vousáče :roll: hnědovlasý či blond'atý nebo zrzavý mafián by taky nebyl špatný :lol:
Na PS2 to stojí za něco
Pro konzole je to odlehčené a ochuzené
Na PC je FAKT dobrá grafika
ImageImage
Dexter
Nordmar warrior
Nordmar warrior

Post by Dexter »

To bych neřekl....na konzolích je to stejné .....samozřejmě ovládání jiné ale hra je stejná....
Třeba na takovém androidu je gta 3 téměř nedohratelné kdež to na pc je lehké...:)
-*E!ne*KIe!ne*-
Dexter
Nordmar warrior
Nordmar warrior

Post by Dexter »

Asi si zase jednou zahraji....ach extrémní jízda 8-)
-*E!ne*KIe!ne*-
Post Reply

Return to “Mafia I”