Takový skvost si to zaslouží. Věděli jste že to byla první pořádná hra co jsem hrál, vyjma pingbal, soliter a závodů kuřat , si vzpomínám, PC čerstvě koupené, táta se svim kámošem instalující hru Mafia z 4CD
Obecná diskuse
Moderator: Dexter
Obecná diskuse
Musíme to tu rozproudit.
Takový skvost si to zaslouží. Věděli jste že to byla první pořádná hra co jsem hrál, vyjma pingbal, soliter a závodů kuřat , si vzpomínám, PC čerstvě koupené, táta se svim kámošem instalující hru Mafia z 4CD
, další člověk na mobilu udílí radu jak se crackuje (
) všichni v očekávání. První pokus tragédie, uta byla neviditelná, druhý vyšel. Mafia se hrála půl roku za přispění celé rodiny, po té co byli prohrány celé vánoční prázdniny byla Mafia slavnostně dohrána. Táta moudře prohlásil "Jinak to sním ani dopadnou nemohlo." 
- Aeternitas
- The Highest Dark Mage

Re: Obecná diskuse
Doporučuju zahrát
Hra s realistickým příběhem a českým dabingem dosahuje filmových kvalit
Hra s realistickým příběhem a českým dabingem dosahuje filmových kvalit
Hrál jsem na PS2
Už si skoro nic z toho nepamatuju kromě té misi, jak jde Tommy z babou večer v uličkách a tam je napadnou flákači, pak ji Tommy zavede domů a tam to spolu (víš co
) a pak samozřejmě mise na letišti, kde v jedné z budov je krutá přestřelka
Hlavně jsem nezapomněl na začátek a na jednu z prvních misí, kde musíš ujet (bud' mafiánům nebo policii) a je to v noci
Hra je dobrá, ale vadí mi v ní stejnorodost postav...všeci mají černé nebo šedivé vlasy, nepamatuju si tam žádného vousáče
hnědovlasý či blond'atý nebo zrzavý mafián by taky nebyl špatný 
Už si skoro nic z toho nepamatuju kromě té misi, jak jde Tommy z babou večer v uličkách a tam je napadnou flákači, pak ji Tommy zavede domů a tam to spolu (víš co
Hlavně jsem nezapomněl na začátek a na jednu z prvních misí, kde musíš ujet (bud' mafiánům nebo policii) a je to v noci
Hra je dobrá, ale vadí mi v ní stejnorodost postav...všeci mají černé nebo šedivé vlasy, nepamatuju si tam žádného vousáče
Daemonium ab inferno.
Na PS2 to stojí za něcodarkenius wrote:Hrál jsem na PS2![]()
Už si skoro nic z toho nepamatuju kromě té misi, jak jde Tommy z babou večer v uličkách a tam je napadnou flákači, pak ji Tommy zavede domů a tam to spolu (víš co) a pak samozřejmě mise na letišti, kde v jedné z budov je krutá přestřelka
![]()
Hra je dobrá, ale vadí mi v ní stejnorodost postav...všeci mají černé nebo šedivé vlasy, nepamatuju si tam žádného vousáčehnědovlasý či blond'atý nebo zrzavý mafián by taky nebyl špatný
Pro konzole je to odlehčené a ochuzené
Na PC je FAKT dobrá grafika
To bych neřekl....na konzolích je to stejné .....samozřejmě ovládání jiné ale hra je stejná....
Třeba na takovém androidu je gta 3 téměř nedohratelné kdež to na pc je lehké...
Třeba na takovém androidu je gta 3 téměř nedohratelné kdež to na pc je lehké...
-*E!ne*KIe!ne*-