Jak a kolikrát jste dohráli G3 ?

Forum concerning Gothic III
Vaana
General
General

Jak a kolikrát jste dohráli G3 ?

Post by Vaana »

Doufám že to podle názvu chápete :D
já osobně začnu :D
-----------------------------------------------
Poprvé jsem rozehrál za Inose :D
takže to bylo opět nalézt artefakty atd ... Ale těsně před koncem (stačilo dobít 2 města) :D mi hra spadla a přemazali se mi savy :( :?
Takže i když jsem byl naštvaný rozehrál jsem to znova :)
takže tentokrát jsem to dohrál za inose (konec za inose asi všichni znáte)
SPOILER:
Click for unhide text.
Za inose zabijete zubena osvobodíte myrtanu a skončí to v nordmaru u sochy inose
This spoiler hides texts, important information, surprices (games, ...) and so on.
Pak jsem se rozhodl hrát za beliára :D :twisted: Začátek byl lehký , vymlátil jsem všechny povstalecký tábory atd ..
dokonce jsem se dostal i za zubenem :D akorát jsem musel vyvraždit všechny mágy vody :( :? a taky jsem se dostal ke kanovi :D
asi víte kde to skončilo
SPOILER:
Click for unhide text.
Za beliára musíte zabít Rhobara , pak mě překvapilo Zubena a Xardase . Myslím že taky musíte zabít M.vody ale nevím to přesně . Pak to skončí ve městě s beliárovou sochou těd nevím jak se jmenuje
This spoiler hides texts, important information, surprices (games, ...) and so on.
A pak jsem se to rozhodl dohrát za adanose tudíž zníčit artefakty adanose :D
Ale asi ve čtvrtce nebo půlce hry když jsem scháněl pár posledních artefaktů a byl jsem zrovna v nordmaru mě už nebavilo furt dokola ten samý začátek (najít artefakty adanose , najít xardase ). Tak jsem si zapnul cheaty. Ještě bych chtěl podotknout že jsem vybijel hrobku pomocí taktiky že naláká, jednoho zabiju ho pak další a další ... než zbyde jen šaman se kterým jsem se dost vynervoval :D :D :D
Nicméně si myslím že za adanose to dohrálo málo lidí takže to dám do spoileru
SPOILER:
Click for unhide text.
Za adanose zabijete rhobara i zubena aby se vyrovnala moc mezi bohy . ale protože xardas nosí (možná i bezejmenný ) také moc bohů tak společně s bezzejmeným odejdou do neznámé země jinak řečeno jiné dimenze
Last edited by Vaana on Thu May 23, 2013 5:43 pm, edited 1 time in total.
ImageImage
Aeternitas
The Highest Dark Mage
The Highest Dark Mage

Re: Jak a kolikrát jste dohráli G3 ?

Post by Aeternitas »

Mozna se budete divit, ale ja nedohral G3 ani jednou. Vlastne jsem G3 hral pouze jednou a dohral ji do stavu, kdy se melo vyvrazdovat cele tabory. To ale nemam rad, takze jsem na tomto miste skoncil. Proste vyvrazdovat bezduse cele vesnice je proste nesmysl.

Jeste bych podotknul, ze jsem hral G3 s CP (myslim, ze 1.7) a QP (asi 3.x), takze tak nejak rozsirenou edici.
ImageImageImageImageImageImage
Richie
The Man with the Whip
The Man with the Whip

Post by Richie »

Ja mám rozohratú partiu s Innosom, potom pôjdem za Beliara. Ale netuším, kedy sa k tomu znova dostanem. :( Ale párkrát som to s cheatmi prešiel. 8-)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis. Suspendisse urna nibh, viverra non, semper suscipit, posuere a, pede.
Kaiser
Unknown hero
Unknown hero

Post by Kaiser »

Ani jednou, ale při hře za Beliara už zbýval jen Xardas :)
:)
Huro
Ishtar soldier
Ishtar soldier

Post by Huro »

2 krat raz som to prešiel za Adanose a druhy krat za Beliara. Za Innose to nechcem prechadzat lebo nechcem aby kral Rhobar žil potom ako sa stral o sovju vlast. Za Beliara mna len naštvalo že musim zabit Xardase ale Xardas si to zaslužil lebo Beliara využil.
Alarm für Cobra 11
Velky Dyrian
Dragonkiller
Dragonkiller

Post by Velky Dyrian »

Huro wrote:2 krat raz som to prešiel za Adanose a druhy krat za Beliara. Za Innose to nechcem prechadzat lebo nechcem aby kral Rhobar žil potom ako sa stral o sovju vlast. Za Beliara mna len naštvalo že musim zabit Xardase ale Xardas si to zaslužil lebo Beliara využil.
V případě, že si zvolíš cestu Innosovu, tak i tak máš možnost s Leeem zabít Rhobara .. Nebo se snad pletu ?
Dubotchugh yIpummoH.
Huro
Ishtar soldier
Ishtar soldier

Post by Huro »

Myslim že ho môžeš zabit ale neviem čo nato potom povie Innos. Ja totiž nechcem Inose nahnevat :D keby som to mal za nho ukončit. Ale čudujem sa že Beliar chce zabit Zubena.
Alarm für Cobra 11
Richie
The Man with the Whip
The Man with the Whip

Post by Richie »

Zuben mu vraj slúžil už dosť dlho a chce hrdinu.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis. Suspendisse urna nibh, viverra non, semper suscipit, posuere a, pede.
Vaana
General
General

Post by Vaana »

Huro wrote:Myslim že ho môžeš zabit ale neviem čo nato potom povie Innos. Ja totiž nechcem Inose nahnevat :D keby som to mal za nho ukončit. Ale čudujem sa že Beliar chce zabit Zubena.
Nevspomínám si co přesně na to inos řekl ale něco že jeho služubník byl zabit nebo co to mele ... :D
ImageImage
Dexter
Nordmar warrior
Nordmar warrior

Post by Dexter »

Já jsem dohrál zatím poprvé a to za innose...za beliara nechci...lebo nechci zabít xardase.....Osobně jsem ale byl ze hry zklamaný....našel jsem artefakty a to bylo vše...jsem myslel že to budu v příběhu jen tak třeba v 10% ne ve 100% (města už jsem měl dobitý ).... :)
-*E!ne*KIe!ne*-
Post Reply

Return to “Gothic III + Addon”