já osobně začnu
-----------------------------------------------
Poprvé jsem rozehrál za Inose
takže to bylo opět nalézt artefakty atd ... Ale těsně před koncem (stačilo dobít 2 města)
Takže i když jsem byl naštvaný rozehrál jsem to znova
takže tentokrát jsem to dohrál za inose (konec za inose asi všichni znáte)
- SPOILER:
Click for unhide text. Za inose zabijete zubena osvobodíte myrtanu a skončí to v nordmaru u sochy inose- This spoiler hides texts, important information, surprices (games, ...) and so on.
dokonce jsem se dostal i za zubenem
asi víte kde to skončilo
- SPOILER:
Click for unhide text. Za beliára musíte zabít Rhobara , pak mě překvapilo Zubena a Xardase . Myslím že taky musíte zabít M.vody ale nevím to přesně . Pak to skončí ve městě s beliárovou sochou těd nevím jak se jmenuje- This spoiler hides texts, important information, surprices (games, ...) and so on.
Ale asi ve čtvrtce nebo půlce hry když jsem scháněl pár posledních artefaktů a byl jsem zrovna v nordmaru mě už nebavilo furt dokola ten samý začátek (najít artefakty adanose , najít xardase ). Tak jsem si zapnul cheaty. Ještě bych chtěl podotknout že jsem vybijel hrobku pomocí taktiky že naláká, jednoho zabiju ho pak další a další ... než zbyde jen šaman se kterým jsem se dost vynervoval
Nicméně si myslím že za adanose to dohrálo málo lidí takže to dám do spoileru
- SPOILER:
Click for unhide text. Za adanose zabijete rhobara i zubena aby se vyrovnala moc mezi bohy . ale protože xardas nosí (možná i bezejmenný ) také moc bohů tak společně s bezzejmeným odejdou do neznámé země jinak řečeno jiné dimenze- This spoiler hides texts, important information, surprices (games, ...) and so on.