Problém s rozhodnutím

Forum concerning Gothic III
Post Reply
Boris
Ishtar soldier
Ishtar soldier

Problém s rozhodnutím

Post by Boris »

Zdravím mám jeden problém s úlohou "Jak věrní jsou žoldáci skřetů?"

Sanford mi dá úlohu priniesť správu vodcovi Okary. Ale teraz komu mám dať správu? Marikovi či vodcovi lebo ked dám marikovi správu tak sa mi zruší úloha "správa pre Okaru" a tým pádom mi dá Marik zabiť Sanforda keby som ju neprial tak by ho asi zabili oni a keby som ju prial tak ho musím zabiť a potom nedostanem od neho úlohu "Osvobodit Monteru od skřetů!". Zas ked prinesiem správu vodcovi Okary tak po oslobodzovaní a zabití Marika mi vypíše neúspešná úloha a nechcem mať nič neúspešné poradte mi čo mám robiť. :(

Hrám za rebelov.
Huro
Ishtar soldier
Ishtar soldier

Re: Problém s rozhodnutím

Post by Huro »

Ak hraš za rebelov tak quest pre Marika nesplniš. Musiš si vybrat či prinesieš ten dopis Rolandovi v okare alebo ho daš Marikovi. Obidva questy sa nedaju splnit musš si teda vybrat.
Alarm für Cobra 11
Boris
Ishtar soldier
Ishtar soldier

Post by Boris »

To je trošku blbé ale čo už :/ diky za odpoveď
Boris
Ishtar soldier
Ishtar soldier

Post by Boris »

Zdravím dostal som as do Geldernu a už mám reputaciu 75 pustili ma škreti do chrámu a ked idem prehovoriť s vodcom škretov tak na mňa po kratkom rozhobore zautočí, že vraj neverí cudzincom či čo. Ako to mám prejsť?

Hovorili mi to aj v iných mestách škretí vodcovia ale ty nezautočili je to tým že oslobodzujeme mestá?
Kaiser
Unknown hero
Unknown hero

Post by Kaiser »

Jop jak osvobodíš více měst tak tě začnou atakovat.
:)
Boris
Ishtar soldier
Ishtar soldier

Post by Boris »

A nezmení to ani výmena zbroja? paladinsku za škretiu

No tak oslobodil som mesto ale nesplnil som úlohu "líjny škret" a taktiež som nedostal ani úlohu od Mariusa "Oslobodiť Geldurn" čiže som ani nedostal 5 reputacie u rebelov. Vadí to?
Kaiser
Unknown hero
Unknown hero

Post by Kaiser »

Zbroje nemají na tohle vliv.

Co má vliv, jsou hovory s vůdci skřetů.
Vybiješ dvě města, zajdeš za vůdcem varuje tě. Vybiješ další zajdeš za vůdcem napadne tě = skřeti nepřátelští.
Klidně můžeš osvobodit všechny města až na jedno a zajít za vůdcem a dostaneš jen varování. A stejně to funguje u vražd a kradení.
Boris
Ishtar soldier
Ishtar soldier

Post by Boris »

Takže by som mal radšej spraviť všetky úlohy a potom naraz vybiť všetky mestá, ked už budem mať úlohy splnené? :)
Kaiser
Unknown hero
Unknown hero

Post by Kaiser »

Přesně tak.
Ono stejně o žádný požitek nepřijdeš, žádní rebelové/skřeti tě po zádech plácat nebudou... Gothic 3 je v tomhle trochu nedotažený :)
Potíž může být, že dlouho nezískáš paladinskou zbroj, což je pro osvobozování měst celkem nutnost. (CP1,7)
Boris
Ishtar soldier
Ishtar soldier

Post by Boris »

Ja som ju získal už v Gelderne za 135 000 a stále som mal vyše 100 000 :D Dal som si save od mesta trelis a od tade budem plniť len úlohy :)
Post Reply

Return to “Gothic III + Addon”