PB nova hra.
http://www.elexgame.com/
https://www.facebook.com/elexgame
Elex - nova hra od Piranha Bytes
- Aeternitas
- The Highest Dark Mage

Re: Elex - nova hra od Piranha Bytes
Post-apokalyptické RPG... To by mohlo být zajímavé. Jsem zvědav, co z toho nakonec vznikne. Na straně jedné tu máme Piranha Bytes, která vytvořila tituly jako Gothic a Risen. Na straně druhé tu máme Nordic Games, která vytvořila tituly jako Alan Wake, Arcania, Darksiders, Painkiller atd. Je docela dobře, že Piraně mají volný prostor, co se týče příběhu. Určitě zase vymyslí něco zajímavého jako v případě G1. Doufám tedy, že to neskončí podobně jak příběh v G3. Od Risenu už ty příběhy byly podle mě takové méně výrazné (u Risenu 3 se trochu polepšili). Vůbec mě nemrzí, že hrdina bude mít nakonec jméno, alespon bude o to identičtější a bude více zapadat do děje.
Daemonium ab inferno.
- kralicek66
- Adventurer

První co jsem si řekl ? Páni....
Jako vážně,postapokalyptický svět a od Piraně? To může být něco,jenom se nesmí něco pokazit.
Navíc,mně nepřipadá ten obrázek moc.... postapokalyptický,ale pravda,první obrázek,na něm to opravdu nemusí být znát,ale co to tam je v pozadí?
Jako vážně,postapokalyptický svět a od Piraně? To může být něco,jenom se nesmí něco pokazit.
Navíc,mně nepřipadá ten obrázek moc.... postapokalyptický,ale pravda,první obrázek,na něm to opravdu nemusí být znát,ale co to tam je v pozadí?
Mě se líbí ta myšlenka.
No Piraně umí vymyslet kvalitní příběh i propracovaný svět. Ale také to umí odfláknout
Pro mne hodně znamená, jak budou řešeny NPC, jestli budou reálné jako z G1,G2 nebo gumové G3, Risen... to hodně dělá atmosféru.
No Piraně umí vymyslet kvalitní příběh i propracovaný svět. Ale také to umí odfláknout
Pro mne hodně znamená, jak budou řešeny NPC, jestli budou reálné jako z G1,G2 nebo gumové G3, Risen... to hodně dělá atmosféru.
- Aeternitas
- The Highest Dark Mage

Me se libi ten screen. A namet taky zni dobre. Jedna vec jsou ale slova a druha samotna realizace. A na to si jeste dlouho pockame.
- Aeternitas
- The Highest Dark Mage

Z toho co tam čtu, tak ta hra bude mít dost prvků z Gothic série, což je jedině dobře.
Daemonium ab inferno.
Už jste někdo shlédnuli záběry ze hry?
Mě se to dost líbí, je to taková kombinace Dino Crisis, Mass Effect a Gothic.
Mě se to dost líbí, je to taková kombinace Dino Crisis, Mass Effect a Gothic.
Daemonium ab inferno.
- Aeternitas
- The Highest Dark Mage

Zda se ze to bude hrozna hra. Tragicka. Ovsem muze jeste prekvapit, ovsem vse tomu nasvedcuje.