Mafia: The City of Lost Heaven
Mafia: The City of Lost Heaven
Ahojte pls hrali ste niekto tuto staru hru? Mam problem v jednej misii ktory neviem vyriešit.
Alarm für Cobra 11
Re: Mafia: The City of Lost Heaven
Když napíšeš ten problem, možná tii pomůžůHuro wrote:Ahojte pls hrali ste niekto tuto staru hru? Mam problem v jednej misii ktory neviem vyriešit.
Nikdy do predu nepišem problem ked nemam istotu či tu hru niketo hral
al už k veci. Mam problem s misou bastard se štestim konkretne v pristave. Pri kolajniciach a vlakoch su na žeriavoch ludia čo po mne strielaju a mieria dobre
ako mam tych ludi zabit? Vždy ma zabiju a ked ja po nich strielam tak ako by som ich netrafil a pritom mierim dobre.
Alarm für Cobra 11
1) Ignoruj je. Dají se snadno obejít.
2) Pokud střelíš do vlaku s nádrží, exploduje a zabije minimálně jednoho (jsou tam tuším dva?)
3) Zastřel je, ano dá se to, Coltem asi ne, ale Thomsonem či Magnum pokud tam je ten dostřelí sakra daleko.
2) Pokud střelíš do vlaku s nádrží, exploduje a zabije minimálně jednoho (jsou tam tuším dva?)
3) Zastřel je, ano dá se to, Coltem asi ne, ale Thomsonem či Magnum pokud tam je ten dostřelí sakra daleko.
Ok diky skusim to a rejdem aj tu sekciu no bude to tažke len škoda že zomrie Paulie 
Alarm für Cobra 11
Ja osobne som to ešte neprešiel lebo mam furt problem s tym pristavom ale ked to prejdem tak sa pojde na Mision Pack.
Alarm für Cobra 11
Je fakt že přístav jsem prvně dělal tak dva dny.Huro wrote:Ja osobne som to ešte neprešiel lebo mam furt problem s tym pristavom ale ked to prejdem tak sa pojde na Mision Pack.
Bud mne odstřelili hned u auta, nebo mě taky sejmuli ti na věžích
Či jsem nevěděl jak se dostat k Morelovi a ukončil jsem hru
Ale stejně, nejdéle jsem dělal tu misi Radši si zvykej, asi měsíc
To je tiež dost tažka misia ale da sa v pohode prejst len to chce trpezlivost.
Alarm für Cobra 11