Fill here everything about your wish character, its name, also its attitude (good, evil,..., see here), its abilities, its history, or everything what you want. Only in one post.
Vyplnte vse o sve postave, jeji jmeno, charakter, vlastnosti, schopnosti, historii, nebo cokoliv, jestli je dobra, spatna, atd. Muzete se inspirovat zde.
No discussion. Discuss here.
I want to be a part of Thanatos Saga Books - Characters
- Aeternitas
- The Highest Dark Mage

- ABC
- Veteran

- Location: Ladharská soustava planeta Hinaitin veleříše Domská Dragarienské království Arasholm
Re: I want to be a part of Thanatos Saga Books - Characters
Chci být nějaká tajemná postava, která bojuje sama za sebe. Nějaký bojovník samotář co se umí dobře ohánět mečem noži i lukem všechno ví všechno zná a má důležité poslání. Co si říká Dain Dragarien.
Až mě zas něco napadne dopním...
Až mě zas něco napadne dopním...
Last edited by ABC on Thu May 30, 2013 2:32 pm, edited 2 times in total.
Главная черта моего реального характеро, то что я не многословен. Как и ты, люблю путешествия, я за справедливость и глобальные изменения мира.
Tak jméno bude asi Snupy, nebo třeba.. Sanford. Jop.. Sanford
.
Nějaký člověk typu, když mám něčeho nadbytek, tak pomůžu. Jestli sám něco nemám, tak nikomu nic nedám. Zlý i dobrý, takovej chaotickej
. Nervózní, zvídavý..
Takovej frajírek s obouručákem a lukem. Stahování kůže, šití kalhot a tak.. nic pro něj
.
Nějaký člověk typu, když mám něčeho nadbytek, tak pomůžu. Jestli sám něco nemám, tak nikomu nic nedám. Zlý i dobrý, takovej chaotickej
Takovej frajírek s obouručákem a lukem. Stahování kůže, šití kalhot a tak.. nic pro něj
Takže meno by bolo Hector lebo Huro my nejako nesedi v knihe neviem prečo
. Chcel by som byt človek ktory mal rodinu ale niekto mu ju zabil a ta moja postava by išla po pomste.
Proste by som sa zmenil s dobreho človeka na takeho zleho ale niekto by sa potom objavil kto by ma priviedol naspet k dobru.
Proste by som sa zmenil s dobreho človeka na takeho zleho ale niekto by sa potom objavil kto by ma priviedol naspet k dobru.
Alarm für Cobra 11