General discussion / Obecná diskuze

The third part of Fallout
Mahoney
Adventurer
Adventurer

General discussion / Obecná diskuze

Post by Mahoney »

Image
General discussion about Fallout III
----------------------------------------------------------
Obecná diskuze o hře Fallout III
If you have any questions? PM ME
My section is TES
My section is Fallouts
Mahoney
Adventurer
Adventurer

Re: General discussion / Obecná diskuze

Post by Mahoney »

Co si myslíte o obtížnostech ve Falloutu III? Mě osobně to přišlo hrozně střídávé. Někdy neuvěřitelně snadní nepřátelé a někdy naopak silní. Hlavně ze začátku mi dělali poblémy hlavně Jožiny, ale pak když si člověk sežene lepší zbraň a výzbroj tak už se to docela dalo, i když někteří super mutanti s rotačáky mi dávali nejednou zabrat :D.
My section is TES
My section is Fallouts
Arcan
Warrior
Warrior

Post by Arcan »

Jen s zeptám ohledně F3 - Prý je výhodnější hrát za holku. Kluk má bonus proti ženám a žena proti mužům, a mužských nepřátel je ve hře víc, ne?

PS: Líbí se mi tvorba postavy. Jak není otec vidět, až když si vybereš bravu kůže. Takovou pak bude mít on. Celkově mě tvorba chytla...
Mahoney
Adventurer
Adventurer

Post by Mahoney »

Arcan wrote:Jen s zeptám ohledně F3 - Prý je výhodnější hrát za holku. Kluk má bonus proti ženám a žena proti mužům, a mužských nepřátel je ve hře víc, ne?

PS: Líbí se mi tvorba postavy. Jak není otec vidět, až když si vybereš bravu kůže. Takovou pak bude mít on. Celkově mě tvorba chytla...
Já hrál za holku jednou a asi je to proti nim výhodnější. Na druhou stranu, když ti polovina pustiny říká věty v podobě "Co to bude, koťátko?", "Nechtěla by jsi tu semnou zůstat květinko?" a tak podobně, taky to není nic moc :D.
Tvorba mě naopak docela zklamala, vím že je to starší hra než Skyrim, ale tvorba postavy ve Skyrimu byla narozdíl of F3 úžasná. Ve Falloutu si z tou postavou nemůžeš tolik vyhrát.
My section is TES
My section is Fallouts
Arcan
Warrior
Warrior

Post by Arcan »

Mahoney wrote:
Arcan wrote:Jen s zeptám ohledně F3 - Prý je výhodnější hrát za holku. Kluk má bonus proti ženám a žena proti mužům, a mužských nepřátel je ve hře víc, ne?

Já hrál za holku jednou a asi je to proti nim výhodnější. Na druhou stranu, když ti polovina pustiny říká věty v podobě "Co to bude, koťátko?", "Nechtěla by jsi tu semnou zůstat květinko?" a tak podobně, taky to není nic moc :D.
Tvorba mě naopak docela zklamala, vím že je to starší hra než Skyrim, ale tvorba postavy ve Skyrimu byla narozdíl of F3 úžasná. Ve Falloutu si z tou postavou nemůžeš tolik vyhrát.
Ale styl tý tvorby. Skyrim sem nehrál, ale co nejdřív si ho chci pořídit. Jinak, jen tak z pohledu se mi F3 libí, ale nevim pořádně o čem to de. Jako, nic tam neni z minulých dílů?
Mahoney
Adventurer
Adventurer

Post by Mahoney »

Nenavazuje to. Ano, je to pěkná hra, za tu cenu rozhodně. Samozřejmě né každému se líbí, ale mě ano :). A DLCéčka to oživí, takže doporučuji si je sehnat.
My section is TES
My section is Fallouts
Velky Dyrian
Dragonkiller
Dragonkiller

Post by Velky Dyrian »

Fallout 3 jsem hrál, a považuju ho za jednu z opravdu povedených her :) Nejdříve jsem hrál Fallout NV, který je taky dobrý, ale myslím si, že Fallout 3 je lepší, alespoň ten příběh se mi líbil více :)
Dubotchugh yIpummoH.
Shoggot
Scout
Scout

Post by Shoggot »

Bethesda se pokoušela o návaznost, ale tragicky ztroskotala. Fallout 3 je celkem dobrá a nejmizernější ze všech Falloutů. Když to vyšlo, byli fanoušci naprosto právem naštvaní.
hRDLA
Novice
Novice

Post by hRDLA »

Dyrian wrote:Fallout 3 jsem hrál, a považuju ho za jednu z opravdu povedených her :) Nejdříve jsem hrál Fallout NV, který je taky dobrý, ale myslím si, že Fallout 3 je lepší, alespoň ten příběh se mi líbil více :)
Jak tohle někdo může říct? :shock:

How can anybody say that? :shock:
Image

Třikrát SLAVA Macraschley1mu za Fallouty!
Velky Dyrian
Dragonkiller
Dragonkiller

Post by Velky Dyrian »

hRDLA wrote:
Dyrian wrote:Fallout 3 jsem hrál, a považuju ho za jednu z opravdu povedených her :) Nejdříve jsem hrál Fallout NV, který je taky dobrý, ale myslím si, že Fallout 3 je lepší, alespoň ten příběh se mi líbil více :)
Jak tohle někdo může říct? :shock:

How can anybody say that? :shock:
Pročpak ? Fallout 3 se mi opravdu líbil :)
Dubotchugh yIpummoH.
Post Reply

Return to “Fallout III”