General discussion about Fallout III
----------------------------------------------------------
Obecná diskuze o hře Fallout III
----------------------------------------------------------
Obecná diskuze o hře Fallout III

Já hrál za holku jednou a asi je to proti nim výhodnější. Na druhou stranu, když ti polovina pustiny říká věty v podobě "Co to bude, koťátko?", "Nechtěla by jsi tu semnou zůstat květinko?" a tak podobně, taky to není nic mocArcan wrote:Jen s zeptám ohledně F3 - Prý je výhodnější hrát za holku. Kluk má bonus proti ženám a žena proti mužům, a mužských nepřátel je ve hře víc, ne?
PS: Líbí se mi tvorba postavy. Jak není otec vidět, až když si vybereš bravu kůže. Takovou pak bude mít on. Celkově mě tvorba chytla...
Ale styl tý tvorby. Skyrim sem nehrál, ale co nejdřív si ho chci pořídit. Jinak, jen tak z pohledu se mi F3 libí, ale nevim pořádně o čem to de. Jako, nic tam neni z minulých dílů?Mahoney wrote:Já hrál za holku jednou a asi je to proti nim výhodnější. Na druhou stranu, když ti polovina pustiny říká věty v podobě "Co to bude, koťátko?", "Nechtěla by jsi tu semnou zůstat květinko?" a tak podobně, taky to není nic mocArcan wrote:Jen s zeptám ohledně F3 - Prý je výhodnější hrát za holku. Kluk má bonus proti ženám a žena proti mužům, a mužských nepřátel je ve hře víc, ne?
PS: Líbí se mi tvorba postavy. Jak není otec vidět, až když si vybereš bravu kůže. Takovou pak bude mít on. Celkově mě tvorba chytla....
Tvorba mě naopak docela zklamala, vím že je to starší hra než Skyrim, ale tvorba postavy ve Skyrimu byla narozdíl of F3 úžasná. Ve Falloutu si z tou postavou nemůžeš tolik vyhrát.

Jak tohle někdo může říct?Dyrian wrote:Fallout 3 jsem hrál, a považuju ho za jednu z opravdu povedených herNejdříve jsem hrál Fallout NV, který je taky dobrý, ale myslím si, že Fallout 3 je lepší, alespoň ten příběh se mi líbil více

Pročpak ? Fallout 3 se mi opravdu líbilhRDLA wrote:Jak tohle někdo může říct?Dyrian wrote:Fallout 3 jsem hrál, a považuju ho za jednu z opravdu povedených herNejdříve jsem hrál Fallout NV, který je taky dobrý, ale myslím si, že Fallout 3 je lepší, alespoň ten příběh se mi líbil více
![]()
How can anybody say that?