New epic movie is coming to the cinemas.
See the trailers:
New Movie - Hobbit
- Aeternitas
- The Highest Dark Mage

- Koláč
- Cruel sun

Re: New Movie - Hobbit
It looks like a good movie, we'll see what it's gonna be
Jedenie a viera v Pána sú úžasné!
Špatné to nebude to říkám a to jsem viděl jen ukázku. Tohle nemůže báti špatné, dokud si příliš nepohrajou s dějem tak to bude OK 
- Koláč
- Cruel sun

No je to od režiséra Pána prsteňov, takže to má veľké predpoklady.
Jedenie a viera v Pána sú úžasné!
neočekávaná cesta, šmakova dračí poušt', bitva pěti armád...
zdá se mi, že to s tím dějem moc protahují...
mám takový pocit, že Bilbo strčí Froda se svým příběhem do kapsy
zdá se mi, že to s tím dějem moc protahují...
mám takový pocit, že Bilbo strčí Froda se svým příběhem do kapsy
Daemonium ab inferno.
Jejda, mi tu máme topik o tomhle.
Tak já viděl dvojku (a pak jedničku ((no jo no)) ) a byl jsem nadšen
Jednička se sice pomalu rozjíždí ale na první zhlédnutí je do good. Od těch skřetů to bylo užasné. A závěrečný střet trpaslík vs skřet na steroidech jsem kvůli té epic hudbě viděl asi 30x
A nesmíme zapomenout na králíky. To se Kaiserovi moc líbí.
Dvojka pak válcuje ještě více. Drak válcuje i když je dřevák. Elfka válcuje. Trpaslíci válcují. Starosta válcuje. Gandalf se snaží válcovat ale moc mu to nejde protože proti němu válcuje Sauron který se bohužel jak víme po dalším dílu transformuje do nehybné věže
Tak tady si to vynahrazuje.
Ve třetím díle bych si přál aby došlo k jedné mega bitvě což se patrně může stát
Tak já viděl dvojku (a pak jedničku ((no jo no)) ) a byl jsem nadšen
Jednička se sice pomalu rozjíždí ale na první zhlédnutí je do good. Od těch skřetů to bylo užasné. A závěrečný střet trpaslík vs skřet na steroidech jsem kvůli té epic hudbě viděl asi 30x
Dvojka pak válcuje ještě více. Drak válcuje i když je dřevák. Elfka válcuje. Trpaslíci válcují. Starosta válcuje. Gandalf se snaží válcovat ale moc mu to nejde protože proti němu válcuje Sauron který se bohužel jak víme po dalším dílu transformuje do nehybné věže
Ve třetím díle bych si přál aby došlo k jedné mega bitvě což se patrně může stát
Jsem opravdu jediný kdo má pocit že se Gandalf chová jako šašek? V knize to tak nebylo ale tady všechno dramatizuje a musel jsem se až smát když běžel sám s mečem dobít tu věž nekromanta nebo co to bylo to už si nepamatuji 
-*E!ne*KIe!ne*-
Museli to nějak zaonačit, aby ty dva dostali do přímé konfrontace. Scéna dobrá no.
V knize to zní dobře ale ve filmu by bylo chudé kdyby tam jen přišli a Sauron už zdrhal
A četl jsem že je slíbený další boj s velkým nekromantem, to hádám Galadriel s Elrondem půjdou Gandalfa osvobodit
V knize to zní dobře ale ve filmu by bylo chudé kdyby tam jen přišli a Sauron už zdrhal
A četl jsem že je slíbený další boj s velkým nekromantem, to hádám Galadriel s Elrondem půjdou Gandalfa osvobodit