Nejhlubsi patro bezedne knihovny - Discussion
Forum rules

- Aeternitas
- The Highest Dark Mage

Re: Nejhlubsi patro bezedne knihovny - Discussion
Muzes si taky precist. Je to free kniha. Link mam v knihovne. 
Já chci české knihy, akorát je blbý když je blbej překlad 
- Aeternitas
- The Highest Dark Mage

- Aeternitas
- The Highest Dark Mage

Tak, Robinson docten. Moc zajimava kniha. Skutecne dobre napsana, jedno velke dobrodruzstvi. Obcas sice autor spadal trosku k nabozenstvi a kvetnatejsi mluve, ale nebylo to zase tak casto. Rozhodne doporucuju si precist. Ke konci se dokonce Robinson vypravil do hor, do zasnezenych temnych lesu a bojoval s vlky.
Ted jsem zacal cist druhy dil. Asi to nevite, ale Defoe napsal pokracovani. Neni to zname, ale kazdopadne to stoji za precteni. Ctu to originalni vydani z 18 teho stoleti. Zatim jsem precetl par stran. Zajimava je anglictina. Pouziva kapitalky pro podstatna jmena jako nemcina. Vety jsou trosku odlisne od moderni anglictiny. Taky transkript je jiny mnohdy. Pismeno s se pise jako takova vlnka velmi casto.
Jsem hodne zvedavy, kam se Robinson vypravi. Laka ho vratit se na jeho ostrov. Nechal tam neuzavrene veci.
Ted jsem zacal cist druhy dil. Asi to nevite, ale Defoe napsal pokracovani. Neni to zname, ale kazdopadne to stoji za precteni. Ctu to originalni vydani z 18 teho stoleti. Zatim jsem precetl par stran. Zajimava je anglictina. Pouziva kapitalky pro podstatna jmena jako nemcina. Vety jsou trosku odlisne od moderni anglictiny. Taky transkript je jiny mnohdy. Pismeno s se pise jako takova vlnka velmi casto.
Jsem hodne zvedavy, kam se Robinson vypravi. Laka ho vratit se na jeho ostrov. Nechal tam neuzavrene veci.
Anoo Robinson je fakt super knížka, ale druhý díl jsem nečetl, ale přečtu si ho. Super atmosféra, napínavé.. Je to jedna ze 2 knih na kterých jsem doslova více závislý jak na počítači
.
Teďkons čtu knihu Erebos: hra, která zabíjí. Je to hodně zajímavé, dost napínavé, takové tajemné. Vychází to celkem i ze životní zkušenosti, jak jedna počítačová hra udělala z kluka závisláka. Nejzajímavější je, že přes tu hru vás někdo sleduje a ten "někdo" o vás ví snad všechno. Ještě jsem knížku nedočetl, ale dneska na pozdní večer jí zase vezmu do ruky. Je to fakt zajímavá kniha.
Ale české klasice, Mach a Šebestová se nevyrovná nic.

Teďkons čtu knihu Erebos: hra, která zabíjí. Je to hodně zajímavé, dost napínavé, takové tajemné. Vychází to celkem i ze životní zkušenosti, jak jedna počítačová hra udělala z kluka závisláka. Nejzajímavější je, že přes tu hru vás někdo sleduje a ten "někdo" o vás ví snad všechno. Ještě jsem knížku nedočetl, ale dneska na pozdní večer jí zase vezmu do ruky. Je to fakt zajímavá kniha.
Ale české klasice, Mach a Šebestová se nevyrovná nic.
já jsem po dlouhé době začal číst a čtu matrix recesed - taková parodie na matrix a je to docela sranda 
Daemonium ab inferno.
- Aeternitas
- The Highest Dark Mage

Stale rosiruju sve e-knihy. Nepsal jsem je do seznamu, ale hodne zajimave kousky. Ve staronemcine, staroanglictine a latine nekolika obdobi od staroveku az po stredovek. Od historickych spisu az po pribehy z plaveb a objevnych cest. Nedovedete si predstavit, co vse se da najit. Dnes jsem zrovna hledal Fredegarovu kroniku (staronemecka kronika z doby naseho nejslavnejsiho kupce Sama
).
Jo, mam tam i nejakou okultni knihu, Ceasorovy spisy, latinskou gramatiku, spisy Jula Verna, Beowulf, kroniku Skotska, kuriozity Prirodovedy, obejvne cesty po Africe, staronorske eposy, objevne cesty po Indii, Herodotovu Historii, dobrodruzne romany z predminuleho stoleti, pak skutecne cesty dobyti polu, cestu kolem sveta, anglosaske spisy, Canterburske pribehy, historii Recka, historii Egypta, romany Mary Shelley, Daniella Defoe, a jinych.
Nektere knihy stare vice jak 2000 let.
Jo, mam tam i nejakou okultni knihu, Ceasorovy spisy, latinskou gramatiku, spisy Jula Verna, Beowulf, kroniku Skotska, kuriozity Prirodovedy, obejvne cesty po Africe, staronorske eposy, objevne cesty po Indii, Herodotovu Historii, dobrodruzne romany z predminuleho stoleti, pak skutecne cesty dobyti polu, cestu kolem sveta, anglosaske spisy, Canterburske pribehy, historii Recka, historii Egypta, romany Mary Shelley, Daniella Defoe, a jinych.
- Aeternitas
- The Highest Dark Mage

Myslím z mladší generace. Neříkejte že ne, u nás to byl hit, a vlastně všude ve světě