První zážitky

Forum concerning GTA V

Moderator: Dexter

Post Reply
Dexter
Nordmar warrior
Nordmar warrior

První zážitky

Post by Dexter »

Tak co jaké jsou vaše první zážitky?Zklamalo vás GTA 5 či je to teď vaše nej hra?
Já osobně jsem byl zprvu trochu zklamaný ale potom mne to přešlo.Teď jsem u 38 mise, ale mám pocit že se příběh odvíjí opravdu pomalu.Co jesm se trochu díval na videa tak se mi hrozně líbila mise jak Trevor s Michaelem (Mikeim :D ) odcestují na místo kde má Michael hrob.... a Michaela zajmou :) .Takže tak asi mé první zážitky ...jinak se mi velmi líbí tuning aut a možnost změny účesu a obleku ....
-*E!ne*KIe!ne*-
Darkenius
Dragonkiller
Dragonkiller

Re: První zážitky

Post by Darkenius »

Díval jsem se na videa a můj první dojem byl OMG, samozřejmě v pozitivní slova smyslu 8-) Mise jsou opravdu zajímavé, hlavně ten "akční začátek hry" (tipoval bych, že to bylo Liberty city). Grafika je naprosto luxusní a ta atmosféra okolo hry unikátní. Moje oblíbená postava je samozřejmě drsnák Trevor. Nejvíc mě dostalo, že když se dlouho motáš u jedné osoby, tak na tebe zavolá policii, taky ten strip club, kde tě za osahávání slečen můžou vykopnout :D
Daemonium ab inferno.
Dexter
Nordmar warrior
Nordmar warrior

Post by Dexter »

Byl jsem u kámoše a toho za to osaháváni vyhodili....potom se naštval a rozstřílel jim ten klub.... :)
-*E!ne*KIe!ne*-
Dexter
Nordmar warrior
Nordmar warrior

Post by Dexter »

Strašně se mi na GTA 5 libí ten The sims mod když je člověk u sebe doma.....dá si whisky,pustí telku,zahulí, atd. :)
-*E!ne*KIe!ne*-
Post Reply

Return to “GTA V”