Problém se spuštěním Gothic
Problém se spuštěním Gothic
Ahoj lidi, at už nainstaluju gothic I , II, nebo addon, nejde to spustit , vždycky vyskočí Access violation. Netuším čím by to mohlo být. Říkal jsem si jestli to není tím že mám win 7 ale prý by to na tom mělo jít... Za jakoukoli odpověd předem děkuju.
- Aeternitas
- The Highest Dark Mage

Re: Problém se spuštěním Gothic
Ja mam taky win7 (64bit) a zadny problem.
Napis, jaky mas system, OS, CPU, GPU, .... Uz jsi na tom Gothic nekdy hral? Jakou mas verzi Gothicu?
Napis, jaky mas system, OS, CPU, GPU, .... Uz jsi na tom Gothic nekdy hral? Jakou mas verzi Gothicu?
Notebook - Win 7 Premium, Intel Pentium B970 2,3GHz , Ram 4Gb ,Grafika integrovaná Intel, na to jsem gothic jeste nehral
Pc - Intel Core 2 duo, Ram 4Gb,Grafika Nvidia 7600Gs 256mb, Win 7 Ultimate, na tom jsem už gothic bez problémů hrál ale bylo to ještě na XP a grafiku jsem měl tehdy Ati Radeon 4850 512mb,
Gothic jsem zkoušel pouštět v různých verzích, snažil jsem se to různě patchovat, crackovat.. zatím nic nezabralo
Pc - Intel Core 2 duo, Ram 4Gb,Grafika Nvidia 7600Gs 256mb, Win 7 Ultimate, na tom jsem už gothic bez problémů hrál ale bylo to ještě na XP a grafiku jsem měl tehdy Ati Radeon 4850 512mb,
Gothic jsem zkoušel pouštět v různých verzích, snažil jsem se to různě patchovat, crackovat.. zatím nic nezabralo
- Aeternitas
- The Highest Dark Mage

Tam, kde jsi ho hral, je to stejny Gothic, jako tam davas? Stejne DVD? Odkud mas Gothic?
Boužel přestěhovali jsme se a já jsem to už před hodně dlouhou dobou někomu pučil... a netuším kde to ted je, takže stahoval jsem všechno možný, g1 , g2, g2 gold a zkousel rozebehnout z tech stahnutejch no, vím že je to pirátství ale nechce se mi to kupovat znova, a přijde mi divný že by to nejelo jen kvůli tomu že je to origo. Jinak měl jsem koupený gothic 2 gold a šlapalo to bez problému.
To bude zrejme ten problém. Tieto pirátske verzie nie sú úplne totožné s originálmi. Inak zostavu máš celkom dobrú, Gothic by mal bežať bezproblémovo...
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis. Suspendisse urna nibh, viverra non, semper suscipit, posuere a, pede.
- Aeternitas
- The Highest Dark Mage

Neposkytujeme podporu piratsky stazenym instalacim. Musis mit minimalne doklad o zaplaceni nebo originalni CDs, abys mel hru originalne. Pokud ne, zajdi a kup si hru znovu. Stoji to max 200-300Kc a mas vsechny dily vcetne datadisku. Taky to bylo u Score mam pocit za 200Kc oba dily. Nema smysl stahovat piratske verze, ktere ti do pocitace akorat zanesou kopu viru.Elendiar wrote:Boužel přestěhovali jsme se a já jsem to už před hodně dlouhou dobou někomu pučil... a netuším kde to ted je, takže stahoval jsem všechno možný, g1 , g2, g2 gold a zkousel rozebehnout z tech stahnutejch no, vím že je to pirátství ale nechce se mi to kupovat znova, a přijde mi divný že by to nejelo jen kvůli tomu že je to origo. Jinak měl jsem koupený gothic 2 gold a šlapalo to bez problému.
Ja nie. Mám Windows 7 64-bit a až na videá to ide bez problémov. I keď XP som si už zohnal, musím ho ešte nainštalovať a pôjde to tak, ako má.Kaiser wrote:Já bych problém vyděl v sedmičkách...
A tebe, ak by to bolo skutočne v Sedmičkách, sprav si dual boot s XP.
A ako Aet hovorí, nie je to tak zložité zohnať si originál.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis. Suspendisse urna nibh, viverra non, semper suscipit, posuere a, pede.
Richie ma pravdu je to pravdepodobne tym že si to stiahol. Mne sa to tiež stalo že som si kupil original a som ju stratil tak som to stiahol a rovnaky problem tak som kupil Gothic Saga a už to išlo ako po masle. Akurat neviem či sa to ešte bude dat kupit lebo je to už dost stara hra ale hadam sa to bude dat kupit.
Alarm für Cobra 11