Hauke ma nechce zobrat do dolu
Hauke ma nechce zobrat do dolu
Ludia vyskytol sa my taky menši problem. Chcem mat 100% reputaci vo všetkych mestach a vznikol problem v Klane Kladiva konkretne s prospektorom Hauke. Nema totiž v ponuke možnost zobrat ma do toho dolu či čo to je kam pojde. Niekde na gothicz som čital že ked tam prideme tak ziskam quest zabit dulniho červa. No ja som tam s nim prišiel ale vôbec ma neoslovil teda on ma nezobral do skupiny ale normalne pomaly išiel k tomu dolu a ja som ho sprevadzal. Potom som si pozrel zoznam splnenych qeustov a zistil som že mam splneny ten quest zabit dulniho červa lenže ja som ho vôbec nezabil lebo som v tej jaskyni nebol takže museli zabit ty dvaja ludia čo tam su. A myslim že preto zmizla u Haukeho možnost doviest ma tam no neviem to isto. Neviete niekto ako to pls vyriešit bo nechcem vržadit celu dedinu aby som mal 100% reputaci
Alarm für Cobra 11
Re: Hauke ma nechce zobrat do dolu
Kaiser asi si nečital poriadne mna nechce vziat Hauke k tomu dolu lebo som podla hry zabil nejakeho dulniho červa a ja by som bol rad kebyže ma tam ten Hauke zoberie lenže nemam u nho tu možnost a snažim sa to nejako vyriešit len neviem ako
Alarm für Cobra 11