Kombinatorika frakcii / Combinatorics of factions
Re: Kombinatorika frakcii / Combinatorics of factions
Wattyho s Gothicz som sa nato pytal a vravel že rebeli sa znovu ojavia aj ked ich vyvražiš ale len v mestach v taboroch sa nespawnu
Alarm für Cobra 11
Ahá, tak to áno.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis. Suspendisse urna nibh, viverra non, semper suscipit, posuere a, pede.
Je to celkem problém.
Ale si zvolím kombinaci Rebeli-Hassasin-Beliar
Hrát za rebeli je hrozná nuda, jenže zase vraždit lidi pro skřety to je blééé
, vraždit mágy vody
vraždit krále 
Ale si zvolím kombinaci Rebeli-Hassasin-Beliar
Hrát za rebeli je hrozná nuda, jenže zase vraždit lidi pro skřety to je blééé
Tak jak kdy
Když sem hrál za Beilára tak jsem hned na začátku vyvraždil Redock a okolní města od rebelů
Ve Varantu sem provraždil mágy vody a na Normand sem vůbec nešáhl (Musel jsem povraždit půlku Varantu a podařilo se mi v míru dostat ke Zubenovi)
Když sem hrál za Inose tak jsem nejdříve splnil co nejvíce kšeftů pro skřety a pak jsem je vyvraždil skřety a ve Varantu Hašašíny
Když sem hrál za Beilára tak jsem hned na začátku vyvraždil Redock a okolní města od rebelů
Ve Varantu sem provraždil mágy vody a na Normand sem vůbec nešáhl (Musel jsem povraždit půlku Varantu a podařilo se mi v míru dostat ke Zubenovi)
Když sem hrál za Inose tak jsem nejdříve splnil co nejvíce kšeftů pro skřety a pak jsem je vyvraždil skřety a ve Varantu Hašašíny