Máovia vody a Varant
Re: Máovia vody a Varant
G2A je len rozšírenie pre hráčov, ale nevzťahuje sa ku G3. V G3 sa akoby G2A nestal, iba G2.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis. Suspendisse urna nibh, viverra non, semper suscipit, posuere a, pede.
Možná, možná ne...
Mám pocit že se v G3 mluvilo o Jaharkendaru... ale právě že jsi tím nejsem 100% jist
...
Mám pocit že se v G3 mluvilo o Jaharkendaru... ale právě že jsi tím nejsem 100% jist
...
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis. Suspendisse urna nibh, viverra non, semper suscipit, posuere a, pede.
Takže až budete někdo hrát G3 tak pozorně poslouchat MILTENA! Ten to buď říká nebo ne

Richie myliš sa v klasickom G2 bez Notr magovia vody neboli bol tam len Vatras ale ostatny magovia vody Boli iba v G2 Notr takže sa to vztahuje ku G3 a okrem toho v klasickom G2 nebolo spomenute ani slovičko o ohniskach narozdiel od G2 Notr
Alarm für Cobra 11
Kaiser teraz som nepochopil tvoju odpoved trochu to upresni
Alarm für Cobra 11
OHNISKA byli v Gothic1 tudíž se o nich VÍ a nemusejí být v G2 aby jsi věděl o co jde v G3...Kaiser wrote:No to ale byli v G1
No to je sice pravda ale on Saturas tušim vravel že aby sa mohli teleportovat pomocu tych kamenov s Khorinisu tak ich tam museli nechat a pokial nemam Althaimera
tak magove ich naposledy mali v Jahnkendare.
Alarm für Cobra 11
Tak to nějak nechápuHuro_26 wrote:No to je sice pravda ale on Saturas tušim vravel že aby sa mohli teleportovat pomocu tych kamenov s Khorinisu tak ich tam museli nechat a pokial nemam Althaimeratak magove ich naposledy mali v Jahnkendare.