General discussion / Obecná diskuze
- Velky Dyrian
- Dragonkiller

Re: General discussion / Obecná diskuze
Fallout 2 mi běží na win 7. Má ho někdo také na sedmičkách ? Protože se mi zdá, že blbne cestování, prošel jsem celou mapu, aniž by na mě něco zaútočilo, což je opravdu divné, nějaká rada jak to fixnout ?
Dubotchugh yIpummoH.
a nemáš vysokýho zálesáka nebo štěstí??
- Velky Dyrian
- Dragonkiller

Nic o čem bych věděl a já toho opravdu moc nevím, nejsem zas takový fanatikArcan wrote:a nemáš vysokýho zálesáka nebo štěstí??
Dubotchugh yIpummoH.
Hm.. Koukni do schopností a řekni kolik máš zálesák, co máš za štěstí a perky. A kde už si, zobrazený města. A kudy si chodil, resp. Jaké cesty máš prochozené? ( Arroyo - Broken Hills - Vault City - Redding atd. ). Podle toho zjistim jak na tom si. v nějakých oblastech mě taky totiž nenapadnou celej měsíc, a pak se nehnu aniž bych nebojoval...
- Velky Dyrian
- Dragonkiller

Zálesák 16%
Štěstí 5
Perk pouze jeden : Pozorovatel.
Nejdál jsem byl v Modocu, ale zkoušel jsem jít úplně na jich, nikdo mě za tu dobu nenapadl.
Asi záleží na tom, jakou má Fallout náladu
Teď jsem už po chvilce cestování zařval v hejnu škorpiónů 
Štěstí 5
Perk pouze jeden : Pozorovatel.
Nejdál jsem byl v Modocu, ale zkoušel jsem jít úplně na jich, nikdo mě za tu dobu nenapadl.
Asi záleží na tom, jakou má Fallout náladu
Dubotchugh yIpummoH.
A co máš projetý za města? A tvůj level? Protože to vypadá že chodíš kam tě napadne 
PS: Víš že když projdeš kolem dětí v Denu že tě okradou??
Procházej kolem nich v bojovym módu. A jaký máš zkušenosti s Fallouty?
Jak si řek škorpióni, tak sem si vzpomněl jak mě killnul každej druhej. Teď si dám an jednu ránu Mega škorpióna
A to sem level 11. A ještě se mi vyhýbaj či co, chodim kolem nich, aniž bych měl fight mód

PS: Víš že když projdeš kolem dětí v Denu že tě okradou??
Jak si řek škorpióni, tak sem si vzpomněl jak mě killnul každej druhej. Teď si dám an jednu ránu Mega škorpióna
- Velky Dyrian
- Dragonkiller

Fallout 2 jsem hrál docela dost, ale před lety
Jinak jsem hrál snad všechny díly, 3 a NV jsem dohrál.
Nene, nechodim kam se mi zachce, nechce se mi to už pouštět abych to vypisoval, prostě všechny města na západ od té vesnice až po to zmíněné město
Nene, nechodim kam se mi zachce, nechce se mi to už pouštět abych to vypisoval, prostě všechny města na západ od té vesnice až po to zmíněné město
Dubotchugh yIpummoH.
Jasný... Koukni do F1 a připoj se!
- Velky Dyrian
- Dragonkiller

Do tohodle se mi zrovna moc nechce a ani nemám Fallout 1, já si to zahraju třeba na chvíli jednou za 1 či 2 dnyArcan wrote:Jasný... Koukni do F1 a připoj se!
Dubotchugh yIpummoH.
Škoda. Hodim to i jinam, sem zvědavej kdo si přidá. A jestli ne, všechno to udělám já a sláva bude patřit mně!!!