General discussion about Cycling

Discussions about sports
Velky Dyrian
Dragonkiller
Dragonkiller

Re: General discussion about Cycling

Post by Velky Dyrian »

Koláč wrote:Potom si proste len požehnane extrémny maniak do cyklistiky. :D
:troll: :) To je trefné.. :troll:
Dubotchugh yIpummoH.
Velky Dyrian
Dragonkiller
Dragonkiller

Post by Velky Dyrian »

Hmm, tak jsem použil trochu fantazie a řídítka se mi podařily opravit. :D Sice je riziko, že ten šroub co to drží, vystřelí velkou rychlosti, uvolní se řídítka a já si nabiju hubu.. ale co se dá dělat, přece nebudu dřepět doma.. :D :troll:
Dubotchugh yIpummoH.
Velky Dyrian
Dragonkiller
Dragonkiller

Post by Velky Dyrian »

2-3 týdny zpět jsem se s kamarádem vydal na 70km dlouhou cestu. V půlce jsem píchnu a jak jsem zjistil, tak má půmpička z kauflandu je absolutně nepoužitelná. Tak jsme po půl hodině narazili na člověka, který nám pomohl s opravou. Po chvilce jsme opravili a jelo se dál.. 15km před cílem jsem píchnu znovu tentokrát jsem se na to už vykašlal (protože nás tížil čas a neměli jsme pumpičku) a jel jsem 15 km s píchnutým kolem, celou dobu jsem cítil každý kamínek na cestě, do toho jsem měl hodně spálené ruce od slunce.... :troll:

Takhle jsem dopadl po 15 km.. zdá se, že ráfek přežil a už je osazenej novým pláštěm a duší.. :D A jak jezdíte vy? Určitě to na kole nemáte tak komplikované a náročné jak já. :) Tak toho využijte, dokud je čas.
Dubotchugh yIpummoH.
Darkenius
Dragonkiller
Dragonkiller

Post by Darkenius »

No já většinou jezdím na kole do práce a z práce nebo do obchodu a kolo si pumpuji u dědy (když je zrovna doma) nebo v opravně kol. Ty klasické pumpičky jsou dobré tak na malé nafukovací věci.

Tvoje kolo je, jak vidím, docela v dezolátním stavu a chybí blatníky. Bez nich bych na kolo nesedl.
Daemonium ab inferno.
Velky Dyrian
Dragonkiller
Dragonkiller

Post by Velky Dyrian »

Darkenius wrote:No já většinou jezdím na kole do práce a z práce nebo do obchodu a kolo si pumpuji u dědy (když je zrovna doma) nebo v opravně kol. Ty klasické pumpičky jsou dobré tak na malé nafukovací věci.

Tvoje kolo je, jak vidím, docela v dezolátním stavu a chybí blatníky. Bez nich bych na kolo nesedl.
O blatnících jsem už uvažoval... To jsem před více jak měsícem chytl pořádný děšť, zrovna, když jsem vjížděl do lesa.. Doma na mě ve zrcadle vykoukl afričan.. :D Ale více než blatníky bych bral nějaké cyklistické brýle..

Ano mé kolo je v příšerném stavu.. zadní brzdu jsem musel vyřadit z provozu, protože "mírná" osma na zadním kole + můj fix přehazovačky mají za důsledek, že pokud je zadní brzda v provozu, tak brzdí pořád.. :D O dalších věcech ani nemluvím, jediná věc, co je ok, tak to sedadlo protože je vyměněné (staré mi prasklo) a přední kolo, které je taky vyměněné. Snad každá osa, co se na kole nachází (až na přední kolo) je nějak vychýlená, nepravidelná či zkřivená.. :D

Ale co.. na tom kole jsem najezdil strašně moc km a na to, že stálo jen nějakejch 2,5k a drží i po 4 letech je to perfektní.. pár km to ještě zvládne... :)
Dubotchugh yIpummoH.
Kaiser
Unknown hero
Unknown hero

Post by Kaiser »

Vyjížďka :happy:
:)
ABC
Veteran
Veteran
Location: Ladharská soustava planeta Hinaitin veleříše Domská Dragarienské království Arasholm

Post by ABC »

Velky Dyrian
Dragonkiller
Dragonkiller

Post by Velky Dyrian »

Heh, pěkný, to se máš.. Mé kolo je už opravdu nepojízdné..
Dubotchugh yIpummoH.
Kaiser
Unknown hero
Unknown hero

Post by Kaiser »

To muž je pořádná projížďka :D To bych teda neujel :sicky:
:)
Koláč
Cruel sun
Cruel sun