G2 NEMESIS DEMO (CZ MOD BY DARKENIUS)
Moderator: Darkenius
Re: NEMESIS
Zatial sa to dá prejsť bez cheatov ja som lákal kostlivcov a potom vedúci ich pozabíjal. Sám nemám na nich.
Skus to bez cheatov. Ja som to dal bez nich.
Vždycky hraju bez cheatu
Ač musím tomuhle modu přiznat určitý stupeň obtížnosti jaký jsem asi ještě neviděl
Darku, v tom dole, kvest s štěnicema jde plnit? je tam někdo kdo učí páčení zámků? Já tam teda nikoho nemam ale možná ho sežrali červy. Ten ultimátní svitek vyvolání kostlivce je tam asi jen jednou co
Ač musím tomuhle modu přiznat určitý stupeň obtížnosti jaký jsem asi ještě neviděl
Darku, v tom dole, kvest s štěnicema jde plnit? je tam někdo kdo učí páčení zámků? Já tam teda nikoho nemam ale možná ho sežrali červy. Ten ultimátní svitek vyvolání kostlivce je tam asi jen jednou co
Musíš zabít zhruba 63-65 štěnic, přičemž je nutné sbírat jejich ostatky, takže quest jde splnit = páčení zámků. Jedna vězenkyně učí páčení zámků, ale to jen proto, kdyby někoho nebavil quest se štěnicemi. Kostlivec je jen jeden. 
Daemonium ab inferno.
Jejda, většinou jsem sbíral ale ne všechny, tak to jsem asi bez zámků. A možná jsem nějakou snědl.
Vidíš, ještě jestli někdo učí těžbu zlata (v tom případě zabili červy jeho!
)
Vidíš, ještě jestli někdo učí těžbu zlata (v tom případě zabili červy jeho!
Na těžbu zlata se nedostalo. Kopáči moc dolovali a neměli čas to Rabuse učit.
Daemonium ab inferno.
Dobře, já šilhal po té palici co prodává ten jeden. Tak se nedá nic dělat, bude třeba skřety rozsekat ručně a bez brnění
Kaisera nedostanou.
ÁÁÁ už jsem tu holku našel, bohužel po utracení všech VB
tak ti skřeti už ale padají, přece jen jsou to jen skřeti. Stejně ji nevim pustit.
tých obrnených by si mal dať na 4-5 rán s kritikalom a tých slabších škretov na 3 rany a su dole