[Blender] Modelling
Re: [Blender] Modelling
S tímhle problémem jsem se setkal i já! Vyřešil jsem to že jsem je spojil
a ted elegantní řešení please 
- Aeternitas
- The Highest Dark Mage

Spojit nelze. Vzhledem k omezeni 65k vertexu/facu na objekt bych limit presahl.
- Velky Dyrian
- Dragonkiller

o to se snad staras az pri exportu ne? Ja osobne pracuju jen s jednim hlavnim meshem a vzdy ho rozseknu jen pro export.Aeternitas wrote:Spojit nelze. Vzhledem k omezeni 65k vertexu/facu na objekt bych limit presahl.
Dubotchugh yIpummoH.
- Aeternitas
- The Highest Dark Mage

Ty to pri kazdem exportu rucne rozsekavas? To musi byt prece narocne, ne?
(na veci to ale nezmeni, protoze ve chvili, kdyz se mesh rozsekne na vice objektu, automaticky se materialy prejmenuji)
(na veci to ale nezmeni, protoze ve chvili, kdyz se mesh rozsekne na vice objektu, automaticky se materialy prejmenuji)
- Velky Dyrian
- Dragonkiller

V 3ds maxu je to jednoduche. Proste si od oka oznacim urcite mnozstvi polygonu. Duplikuju cely objekt vcetne toho oznaceni, v jednom objektu pak ty oznacene polygony smazu a v druhem nejdriv invertuju vyber a teprve pak mazu polygony.
A o materialy se postara samotny 3ds max.
A o materialy se postara samotny 3ds max.
Dubotchugh yIpummoH.
- Aeternitas
- The Highest Dark Mage

Zdravím viete mi niekto poradiť ako sa mám zbaviť tej čiernej farby? http://prntscr.com/6vkgg7
S taboulkou na pravo som nič nerobil iba som si dal dole UV/image editor a hore do edit modu a nastavil vedla toho TEXTURE potom som dal dole image a vyhladal obrázok klikol na polygon a stlačil u a upwrap.
Neviete ako sa mám zbaviť tej černoty?
Poprípade iný spôsob zadávania textúr s tabulkou na pravo.
S taboulkou na pravo som nič nerobil iba som si dal dole UV/image editor a hore do edit modu a nastavil vedla toho TEXTURE potom som dal dole image a vyhladal obrázok klikol na polygon a stlačil u a upwrap.
Neviete ako sa mám zbaviť tej černoty?
Poprípade iný spôsob zadávania textúr s tabulkou na pravo.
Tá černota je tma. Ak to chceš znova vidieť klasicky, prepni si dole mód na Solid.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis. Suspendisse urna nibh, viverra non, semper suscipit, posuere a, pede.