Darkeniova Krčma tajemství

Welcome to the Hell

Moderator: Darkenius

Post Reply
Darkenius
Dragonkiller
Dragonkiller

Darkeniova Krčma tajemství

Post by Darkenius »

Nebot' lepší název mě nenapadl, protože tu chci diskutovat o osobních (soukromých) projektech. 8-)

Zrovna jsem si prohlížel své staré herní projekty psané v poznámkáči a jen jeden jediný z nich jsem dokončil. Veškeré projekty jsem dělával od základky po střední.

Vězení Stonehead - Dokončeno. Jediný dokončený projekt. Docela fraškovité, ale decentní. Česká verze. Figuruji tam já jako hlavní postava (přezdívka Aka Manor), Temari (postava z anime Naruta) a padouch jménem Draken (často jsem to komolil na Darken, zřejmě tak vznikl Darkenius, lol).

Příběh: Píše se rok 2190. Aka Manor (hlavní postava hry) se ocitne na kamenném ostrově uprostřed moře, kde je pouze jediné město zvané Stonehead. To město je takový velký komplex, ve kterém je i vězení, kde jsou uvěznění ti nejhorší zločinci světa. Celý ostrov vedou Nacisti, jejichž vůdcem je Draken. Pro něj pracují horníci, kteří jsou potlačovány Nacisty, a dolují v dolech diamanty, které mají vysokou hodnotu a vyměnují je za jídlo a vodu při příjezdu nákladní lodě, která ostrov obstarává. Aka Manor zajde do vězení a tam se setká s Temari, se kterou se zná z minulosti a také s Grievousem, který o sobě tvrdí, že je z fantazie. Pak Grievouse zabije zombík - na ostrově vypukla nákaza morem. Aka Manor se utká s Drakenem, kterého porazí. Ostrov vybuchne a Aka s Temari ho včas opustí. Zachrání je nákladní lod', kde Aka porazí kapitána lodí, který si dělá zálusk na Temari. Aka se chopí lodi a odpluje do Ruska do Stalingradu, kde se nachází Palác temnoty, na který si dělá zálusk ruský prezident, který tam chce najít bájný amulet moci. Tam se Aka utká se svým bývalým protivníkem z Temnot, démonem Martinem, který Aku před lety porazil. Aka souboj vyhraje. Pak se to nějak zvrtne a ruský prezident získá amulet a unese Temari a odvede ji na svou obří ponorku (velkou jak Titanic). Aka ji jde s pomocí Lausinga (ruský asistent prezidenta) zachránit. Tam zjistí, že Draken je naživu (jak přežil výbuch svého ostrova je podivné) a je spolčený s prezidentem. Při závěrečném souboji se Aka dozví, že Draken je dvojitý agent a ve skutečnosti je na straně Aka. Draken na poslední chvíli zabije ruského prezidenta a zničí amulet. Konec.

Legacy Of Kain: The Fall Of Nosgoth - Ani jsem pořádně nezačal. Měl to být sequel k LOK: Defiance. Anglická verze.

Příběh: Ten ani pořádně nebyl. Na Nosgothu probíhala válka mezi lidmi a upíry. Mělo se hrát za tři hlavní postavy ve třech různých lokacích. Nakonec se ty postavy spojí a postaví se okultní rodince vampírů, kteří vyvolávají démony, co terorizují Nosgoth (svět upírů). Ty tři hlavní postavy jsou: Raziel - démon, který vysává duše a prochází dimenzemi, Kain - upír polobůh s mečem Soul Reaver, strážce Pilířů a Miranda - (člověk) mladá bojovnice z Uschtenheimu, která nenávidí vampíry.

Dracula 3: Vengeance - Nedokončeno, protože jsem popsal celý blok, ale vyšlo to jen tak tak na klišovitý konec. Měla být i druhá část, ale na tu se nedostalo. Vengeance je pouze 1. část. Sequel k Drákula 2: Poslední Svatyně. Anglická verze. Figuruje tam Jonathan Harker, jeho snoubenka Mina a samotný Drákula, kterého vzkřísil nějaký okultní byznysman Alexander.

Příběh: Po událostech z Drákuly 2 (asi 5-10 let později) si Jonathan a Mina žijí spokojeně v Londýně. Netuší ale, že Jonathan pracuje v bance, která patří okultnímu byznysmanovi Alexandrovi, který je takřka posedlý upíry, hlavně Drákulou. Jonathan začne po něm pátrat a začnou se dít šílené věci - upíři vstávají z hrobu, protože slyší pánovo volání. Dokonce už jsou i první oběti. V Alexandrově skladišti najde Jonathan dokonce i rakve, což potvrzuje jeho obavy o návratu pána zla. Mina znovu trpí nočními můrami. Nezbývá Jonathanovi než jet znovu do Transylvánie a překazit Alexandrovi rituál vzkříšení Drákuly. Bohužel přijde pozdě a Drákula je opět naživu a chystá pomstu proti Harkerovým.

GTA Břeclav (mišmaš GTA s Tekkenem, Syphon Filterem, WWE Wrestlingem) - Nedokončeno. Česká verze (ted' si bšak nejsem jistý). Pro zajímavost tam figuruje i Eminem a Timbaland. Nevím, jak se tam dostali. :lol:

Příběh: Co k tomu dodat... Hlavními postavami jsou Jin a Asuka Kazamovi (postavy z Tekkena, lol), kteří se zabydleli ve městě Břeclav a hledají způsob, jak si vydělat na nájem. :lol: :lol: :lol:

Metal Gear Solid: Code Volgia - Nedokončeno. Mělo jít o pokračování série MGS se Solidem Snakem. Česká verze.

In Cold Blood 2 - Ani jsem pořádně nezačal, ale přesto to mělo dobrou zápletku. Anglická verze.

Příběh: Po událostech z jedničky, když agent John Cord opustil britskou agenturu, žil spokojeně s agentkou Chi-Ling Cheung, která opustila svou čínskou agenturu a adoptovali dceru Alexandru po zesnulém vědci Sergeyovi Tolstovovi, se stala zrada. Agenti z britské agentury navštívili Johna a unesli Chi s Alex. Nezbývá Johnovi než navštívit svou bývalou organizaci, vyrovnat účty se svou bývalou šéfovou (Alpha) a zachránit své milované. Jenže Alpha se jen tak nevzdá a najme si na Johna mafiány, se kterými měl John co dočinění v minulosti.

Nyní dělám na herním projektu DÉMON Z PEKLA (už několik let, ale právě ted' mám na to prostředky, abych to dal dohromady), který, jak doufám, bude velkolepý. 8-)
Daemonium ab inferno.
Post Reply

Return to “Entrance To The Hell”