General discussion about Gothic III
-
Raven_the_MAD
- Mercenary

Re: General discussion about Gothic III
To streamuje po kabelu ? Kdyby jsi mel zarizeni s vice usb portama tak tam muzes pripojit mys a klavesnici
Já mám celeron Celeron a jede to bez lagů na max bez detailu slunečního záření.Dexter wrote:Jo mimochodem Kaisere jak ti to jede na tom pentiu?Já mám Core I5 a lagy mám veliké
Mé se to seká stejně i na maximální detaili i na minimální ...a je jedno jestli mám v pozadí puštěné GTA IV ...lagy to neovlivní takže výkonem to bude asi těžko...Kaiser wrote:Já mám Celeron a jede to bez lagů na max bez detailu slunečního záření.Dexter wrote:Jo mimochodem Kaisere jak ti to jede na tom pentiu?Já mám Core I5 a lagy mám veliké
-*E!ne*KIe!ne*-
Teď ti Kájo celkem závidím ... windows už mám nové a čisté ale ještě před instalací jsem si já blbec nevědomě zformátoval hdd a teď nemám nic...ani tne gothic 3 save a od začátku už mě to fakt bavit nebude...zkusím zase za rok třeba už mě to bude bavit odznova...

-*E!ne*KIe!ne*-
Já už mam tu slavnou zbroj paladina s koupí zbroje jsem se naučil vylepšení zbroje a tak armor vzrostl asi o 150 celkem... no tak teď je to jak v Návratech na konci, desítky skřetů kolem midlí mě (akorát tedy po dvou a ne najednou jako v G2) a ubírají mi prd
Pak vyleze šaman a dá mi na dvě rány, to mam ztoho že jsem nevěřil Hurovi a nešel za skřety co maj zbroj bionus i proti ohni
Pak vyleze šaman a dá mi na dvě rány, to mam ztoho že jsem nevěřil Hurovi a nešel za skřety co maj zbroj bionus i proti ohni
Vskutku, tá ochrana +10 ti veľmi pomôže, keď môžeš dostať amulet +20, prstene +10, štít +15 a helmu +10. Poprípade ešte z Ohnivého rúcha +30/Adanovho rúcha +40 a z palíc max. +40. 
Jo takhle...helpo1 wrote:Vskutku, tá ochrana +10 ti veľmi pomôže,
Hraješ s CP nevo bez?To totiž hodně mluví o obtížnosti...
jo a přiznám se když je řeč o návratech..čeština je super akorát jsem se nedostal dál jak do druhé kapitoly proto přiznávám..jsem lama a nezvládám to!Bez cheatů ne!
...teď čekám na verzi 2.0 až si zahraji na nejlehčí obtížnost
... No ale smutný fakt je že když se na češtině nebude podílet Kaiser bude na nic

-*E!ne*KIe!ne*-