General discussion about Gothic I
- Koláč
- Cruel sun

Re: General discussion about Gothic I
Hej vedeli ste, že každú Gothickú noc (samozrejme po určitú kapitolu ) Diego chodil približne o 2:00 ráno do tej kamennej chatrče pri južnej bráne? Neviem prečo, ale vždy si tam prišiel sadnúť a potom odišiel...
Jedenie a viera v Pána sú úžasné!
*Do zrúcanej veže. A áno, kedysi som si k nemu prisadol a akože kecáme. Pôvodne som si myslel, že na niekoho čaká, tak som čakával s ním a nič...
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis. Suspendisse urna nibh, viverra non, semper suscipit, posuere a, pede.
- Koláč
- Cruel sun

Hej je to zvláštne, ale inak z ten zrúcanej veže by bola fajn hospoda. 
Jedenie a viera v Pána sú úžasné!
Taky jsem o tom přemýšlel a máš pravdu ale asi chtěli aby dělníci prackali a nechodili chlastat ....Koláč wrote:Hej je to zvláštne, ale inak z ten zrúcanej veže by bola fajn hospoda.
-*E!ne*KIe!ne*-
- Velky Dyrian
- Dragonkiller

Tak mě jen tak napadlo, že vlastně po dobu celé hry do bariéry nepřihodili nikoho nového že ? To je docela škoda.
Bylo to ve hře nějak odůvodněné ? Proč nepřibyli noví trestanci ?
Dubotchugh yIpummoH.
Třeba přišli jen se jmenovali .... novic kopáč atd...Dyrian wrote:Tak mě jen tak napadlo, že vlastně po dobu celé hry do bariéry nepřihodili nikoho nového že ? To je docela škoda.
-*E!ne*KIe!ne*-