Komiks: Ako utopiť lovca Jacka
Re: Komiks: Ako utopiť lovca Jacka
Prvé 4 diely som textoval zásadne ja. 
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis. Suspendisse urna nibh, viverra non, semper suscipit, posuere a, pede.
Tím se ledacos vysvětluje. Ale vážně. Na Jackovi robí 4 lidi. Držte Koláče trochu na uzdě a bude
.
- Koláč
- Cruel sun

Kaiser wrote: Rada ode mne. Jack už je (jako postava) hrozně nudný. Kde je ten čas kde střílel lidi a bodal je na potkání? To bylo. A taky mluvil trochu více jako normální člověk a ne čtrnáct let starý harant z Maďarska co se přistěhoval do Čech.
Toto beriem osobne, mám 15, a to kde sa narodil otec, za to nemôže nik!
A čo sa týka tohoto, prvých 5 textoval Rišo posledné tri ja... Problém je vtom, že keď som textoval 7. diel, mal som jedno z tých krajších obdobií, teraz by som povedal, že počas pôstu by sme sa mali všetci kajať, a miesto toho do sveta vypúšťam takéto hlúposti... Keby tam tie nadávky boli iba okolo tých vrán, a útesu, bolo by to asi primerané možné možstvo, chápem že som to prepískol ešte viac ako u tuším 120. dielu KE, ale ide to aj s náladou....
Teraz veľké zamyslenie....
V časoch keď som tvoril Jacka (pôvodný príbeh pre zábavu zimných večerov) som neustále čítal a čítal jeden komiks za druhým, no stále som si vlastnou fantáziou z prostredia Gothicu pri jeho hraní vytváral jeden príbeh za druhým, čím som si vytvoril slušnú predstavivosť a preto bol príbeh taký neokukaný, trochu blbosť, ale zároveň bol v niečom zlatý.
Jedenie a viera v Pána sú úžasné!
přesně toto vystihuje JackaKoláč wrote:ten akčný film na štýl vtipnejšieho terminátora, s trochu pesimistickým chápaním sveta a absolútnou bezšancou na orientovanie sa v texte.
Daemonium ab inferno.
- Koláč
- Cruel sun

Díki a ešte raz díki za ten obrázok do záhlavia! 
Jedenie a viera v Pána sú úžasné!
jsem se do toho dílu začetl a zjistil jsem, že už je konec 
Daemonium ab inferno.
- Aeternitas
- The Highest Dark Mage