In-game problems / Zákysy
Re: In-game problems / Zákysy
a ten démon a škret na ostrove uriziela
Ne. Jsou tam jen aby štvali lidi co chtějí všechno vymlátit.
Horší mi přijde že nelze zabít syna Innose protože to je cíl hry za Beliara
Horší mi přijde že nelze zabít syna Innose protože to je cíl hry za Beliara
mňa štve že m seka a vypína Gothic 2 Návraty
Pozor, to patří do sekce G2 Returning.Boris wrote:mňa štve že m seka a vypína Gothic 2 Návraty
I am sorry
- Koláč
- Cruel sun

Strawberry Bubblengum
Dával som dole tých zhúlencov, čo robia drogy v tej jaskyne bei Neue Kamp, ale toho hlavného čo tam na nich dával pozor som dal dole kušou, ale on prežil a musel som ho zabiť až mečom a prepichnúť... Ostatne keď voľáku NPC odfajčíte kušou, vždycky je dead and gone, ale tohoto to drblo len do bezvedomia s ktorého sa rýchlo prebral...
Jedenie a viera v Pána sú úžasné!
tak to je asi bug tak ho zabi mečom a je
- Koláč
- Cruel sun

No veď dám ho dole mečom a je, ale je to nepríjemne. Podobné niečo sa mi vyskytlo pri templároch, ktorých cvičí Angar, hral som sa že zničím celý sektársky tábor (samozrejme bez uloženia, aby som mohol prejsť ďalšie leveli ) a dali ma dole tí templári, ale keď ma prepichli vždycky trafili vedľa a tak som ich potom na pár pokusov dal. 
Re: Strawberry Bubblengum
Tady se mi stalo něco podobného. Bezpečnější je zahnat v rozhovoru. Kvůli splnění kvestu.Koláč wrote:Dával som dole tých zhúlencov, čo robia drogy v tej jaskyne bei Neue Kamp, ale toho hlavného čo tam na nich dával pozor som dal dole kušou, ale on prežil a musel som ho zabiť až mečom a prepichnúť... Ostatne keď voľáku NPC odfajčíte kušou, vždycky je dead and gone, ale tohoto to drblo len do bezvedomia s ktorého sa rýchlo prebral...
- Koláč
- Cruel sun

Ale ja som to vtedy hral v prvej kapitole kým som sa nevycvičil na super siláka, síce s kopáčskymi gaťami, ale s best sekerou a sila mi už nešla pridávať.
Samozrejme potom som to prešiel, to bolo prvýkrát keď som to hral a nechcelo sa mi podľa pravidiel.
Si pamätám, že som dal všetkých okrem nesmrteľných postáv a starého dolu, lebo sa mi zavrel.
Ale zase keď som to hral normálne, nič také sa mi nestalo.