General discussion

Discuss HW and SW
Post Reply
Richie
The Man with the Whip
The Man with the Whip

Re: General discussion

Post by Richie »

Dexter wrote:nemyslel jsem líbí vzhledově ale spíš tím že je prostě jednoduší a rychlejší.....táta má ntb dva roky a ještě mu ani jednou nehodil okno neodpovídá nebo nesekl system.....což os windows dělá rád....

:) :)
Aqua je aj pre Windows myslím. A o tej jednoduchosti je to pravda. Za OS X som do pár minút našiel všetko potrebné. Dokonalo sa dopĺňajú so svojimi Macmi.

Windows je proste nerd. :D
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis. Suspendisse urna nibh, viverra non, semper suscipit, posuere a, pede.
Aeternitas
The Highest Dark Mage
The Highest Dark Mage

Post by Aeternitas »

Mnohe velke spolecnosti delaji nepopularni veci. To je holt stav veci. Nemusis je mit rad, ale potrebujes je, i kdybys jejich produkty nevyuzival. Vse je propojene.

MS nepotrebujes, abys mohl mit XP. Tak holt nebudou dodavat dalsi aktualizace. Ale XP ti pojede normalne dal. Vubec bych si z toho nedelal hlavu.

Pokud mas na to mit dva kompy ...

To Richie: Mac ma plno softwaru, pravda, ale nemuzes to srovnat s 100x vetsim objemem softu pro Win. A pokud resis mnoho veci, tak driv nebo pozdeji dojdes k tomu, ze mit Mac je velmi omezujici. Mozna mi ted budes zaprisahat, ze to tak neni, ale driv nebo pozdeji to poznas.

To Dexter: Pokud budes poslouchat Richieho, tak zjistis, ze on meni nazor docela casto. Navic on pouziva komp dost individualne, coz se tobe nemusi vubec hodit. Tak abys na to pak nedojel. Ale jak uz jsem rekl, je to tvoje vec.
ImageImageImageImageImageImage
Dexter
Nordmar warrior
Nordmar warrior

Post by Dexter »

Len na neco máme asi stejné názory to je vše... :)

Mimochodem....Aet v tom že to člověk nemusí mít rád ale potřebuje to (mc) máš zas pravdu a stejně tak ta podpora XP ale strašně moc lidí to naprdlo.....ok končí podpora ...ale oni jim přímo vnucují nový os w8...
-*E!ne*KIe!ne*-
Dexter
Nordmar warrior
Nordmar warrior

Post by Dexter »

Já vím že richie mění názory často.. :D :D ....
-*E!ne*KIe!ne*-
Richie
The Man with the Whip
The Man with the Whip

Post by Richie »

Aeternitas wrote:To Richie: Mac ma plno softwaru, pravda, ale nemuzes to srovnat s 100x vetsim objemem softu pro Win. A pokud resis mnoho veci, tak driv nebo pozdeji dojdes k tomu, ze mit Mac je velmi omezujici. Mozna mi ted budes zaprisahat, ze to tak neni, ale driv nebo pozdeji to poznas.
Uvidíme. 8-)
To Dexter: Pokud budes poslouchat Richieho, tak zjistis, ze on meni nazor docela casto. Navic on pouziva komp dost individualne, coz se tobe nemusi vubec hodit. Tak abys na to pak nedojel. Ale jak uz jsem rekl, je to tvoje vec.
Dosť som sa poučil, že nemôžem mať názor na niečo, o čom nič neviem a viem o tom iba od klebiet. Preto som zmenil názor napr. na Win8 a zistil som, že je 1000x lepší než 7. A je toho viac.
Dexter wrote:...ale oni jim přímo vnucují nový os w8...
To je typická taktika Mrkvosoftu. Ale je pravda, že W8 na tom až tak zle nie je. :mad2:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis. Suspendisse urna nibh, viverra non, semper suscipit, posuere a, pede.
Aeternitas
The Highest Dark Mage
The Highest Dark Mage

Post by Aeternitas »

Jo, ovsem koupit si ho nemusis, kdyz nechces. Je to ale normalni vec od nich. Tak proste chteji vydelat, tomu se nesmis divit. Pravdou ale je, ze XP uz dnes opravdu zastaralo, a ja radsi volim 7. U 7 zastarani tak nehrozi, protoze adresuji opravdu velke mnozstvi pameti, takze vydrzi velmi dlouho. U XP to byl znacny handicap v posledni dobe.
Richie
The Man with the Whip
The Man with the Whip

Post by Richie »

Win7 tu bude s nami ešte dosť dlho. Lenže naj verzia Ultimate adresuje maximálne 128GB pamäte (myslím) a to môže byť o takých 10 rokov toľko, ako teraz 3,5GB u XP.
Aeternitas
The Highest Dark Mage
The Highest Dark Mage

Post by Aeternitas »

Kdy uz udelaji konecne poradny system? To se asi nedockame.
Richie
The Man with the Whip
The Man with the Whip

Post by Richie »

Systémy sa vyvíjajú a dokonalosti sa nikdy nedočkáme, pretože vždy je čo zlepšovať. Ale páči sa mi, že napr. taký OS X vylepšujú furt. Ja osobne sa dosť teším. :D

Zato Windows... aký veľký vývoj prešiel od Visty po Osmičku? Menilo sa zväčša len GUI a rýchlosť.
Aeternitas
The Highest Dark Mage
The Highest Dark Mage

Post by Aeternitas »

Me chybi zpetna kompatibilita aplikaci. Je to velka skoda, kolik skvelych programu nebo obzvlast her skonci v propadlisti dejin jen proto, ze nejsou kompatibilni s novym systemem.

Winy se velmi vyvijeji. Tvrdit, ze se od Vist vyvijeji jen v GUI a rychlosti ... :lol:
Post Reply

Return to “OT: Hardware / Software”