Problém se spuštěním Gothic
Re: Problém se spuštěním Gothic
Hneď po zapnutí G2 by sa malo spustiť VDFS. Namiesto toho vyskočí táto majkrosofťácká chybová hláška a G2 sa zastaví. Nevypne sa, ale ani nepokračuje v načítavaní.
- Aeternitas
- The Highest Dark Mage

Najlepši Win 7 nikoliv XP ja som jednoznačne spokojny s Win 7 a nikdy som s nim nemal problemy čo o XP až tak povedat nemôžem naviac mam kamoše ktory sa dost vyzna v systemech a sam povedal že je lepši WIn 7 ako XP.
Naviac ak si niekto mysli že vo viste su chyby sa myli treba s nou vediet len pracovat nič viac.
Naviac ak si niekto mysli že vo viste su chyby sa myli treba s nou vediet len pracovat nič viac.
Alarm für Cobra 11
Aet: Áno, bežalo to. Ale mám istý nápad, tak ho vyskúšam a uvidíme...
Huro: Povedal by som, že to, ktorý systém je lepší, je pomerne subjektívne. Keď si zvykneš na jeden a pracuješ v ňom, je pre teba lepší ako iný, hoci nový.
Huro: Povedal by som, že to, ktorý systém je lepší, je pomerne subjektívne. Keď si zvykneš na jeden a pracuješ v ňom, je pre teba lepší ako iný, hoci nový.
Reinštal nepomohol, ale aj tak som to (zatiaľ) vyriešil. Spúšťanie cez GothicStarter nefunguje, spúšťanie cez Diakreion sčasti. VDFS vyhodí chybovú hlášku, ale Gothic sa donačítava. 
- Aeternitas
- The Highest Dark Mage

Lenže dialógy a veci, ktoré sú nové, nevidno vôbec, a staré sú po anglicky. Holt zajtra dám asi krokový reinštal ešte raz. 
Tak reinštal nepomohol. Prvýkrát sa VDFS načítalo v pohode, druhý krát zasa "Stopped Working". 
Čo vlastne to VDFS robí?
EDIT: Tak momentálne bežím na CompatibilityMode pre absolútne všetky spustiteľné súbory v \system. Uvidíme, ako dlho mi to vydrží...
Čo vlastne to VDFS robí?
EDIT: Tak momentálne bežím na CompatibilityMode pre absolútne všetky spustiteľné súbory v \system. Uvidíme, ako dlho mi to vydrží...
- Aeternitas
- The Highest Dark Mage

Nie, antivírák to nerobí, ten som skúšal na začiatku.
Pri štarte myslím tak, že hneď, keď otvoríš Gothic2.exe, ti nabehne VDFS. Buď na dlhé načítavanie (ak otváraš prvý raz) alebo na krátku (sekundovú) kontrolu, že nie je nič nové. A pri tomto spustení (aj 1, aj 2) mi VDFS padal. Ale momentálne s kompatibilitou vydržal Bumshak a idem sa pozrieť na Darkyho.
Pri štarte myslím tak, že hneď, keď otvoríš Gothic2.exe, ti nabehne VDFS. Buď na dlhé načítavanie (ak otváraš prvý raz) alebo na krátku (sekundovú) kontrolu, že nie je nič nové. A pri tomto spustení (aj 1, aj 2) mi VDFS padal. Ale momentálne s kompatibilitou vydržal Bumshak a idem sa pozrieť na Darkyho.