New Movie - Hobbit
Re: New Movie - Hobbit
Viete, čo je na tom najlepšie? Nevidel som ani prvý a ani druhý diel, no videl som rovno tretí. Celkom sranda. 
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis. Suspendisse urna nibh, viverra non, semper suscipit, posuere a, pede.
- Koláč
- Cruel sun

To bolo aj u mňa s Harrym Potterom či Pirátmi z Karibiku, i keď myslíš že PzK som videl asi prvý diel. 
Jedenie a viera v Pána sú úžasné!
Koláčku ty už si na tom také byl? Richie tak se podívej na zbylé dva díly ...o hodně přicházíš 
-*E!ne*KIe!ne*-
Dám na teba.
Napríklad, ja som takto videl aj Thora. Najprv dvojku a až potom jedničku. 
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis. Suspendisse urna nibh, viverra non, semper suscipit, posuere a, pede.
Už jen dva dny! No popravdě nevím proč ale na ( SNAD UŽ KONEČNĚ!) poslední díl se těším nejméně ... asi to bude tím že v knize už chybí jen závěrečných pět minut a tady další tři hodiny 
-*E!ne*KIe!ne*-
No já zprvu Hobita dost vynášel. Ovšem ono stačí si pistit libovolných 15 minut Pána Prstenů a celý Hobit padá
Ale tak to musí být.
Trojka jsem zvědav
Trojka jsem zvědav
- Koláč
- Cruel sun

Dexter wrote:Koláčku ty už si na tom také byl? Richie tak se podívej na zbylé dva díly ...o hodně přicházíš
Nie, v kine som už nebol ani nepamätám.
Jedenie a viera v Pána sú úžasné!
Přesně ...Kaiser wrote:Tak zatím všichni známí co to viděli - to práskli
-*E!ne*KIe!ne*-