Rozhodně není pravda co píše Emperor na Gcz, že jde s těmi dopisy o nedokončené kvesty. Stačí tohle a můžeš je plnit
In-game problems / Zákysy
Re: In-game problems / Zákysy
Rozhodně není pravda co píše Emperor na Gcz, že jde s těmi dopisy o nedokončené kvesty. Stačí tohle a můžeš je plnit
Ano ide mi to ale aj v tomto su nejaké chybičky napríklad nejde mi bojovať z Kharimom iba z Kirgom
a ešte chcem sa spítať ked budem mať 1 kapitolu tak mi zmyznú niektoré úlohy? napríklad ja som si prial úlohu zmizelý strážce a splnil som ju ale potom som prehovoril este s Fletcherom a zase sa mi objavila zvyknú miznúť nie? a ešte ani 1 kapitolu nemám a už mám 100 sily a fajn brnenie. 
Asi nezmiznou. To je bug, s Fletcherem musíš promluvit předtím než se ukol uzavře. To znam.
Není v mojí moci opravit bugi v modu
Není v mojí moci opravit bugi v modu
Ved hej ale mne to mizlo niekedy v Gothic 1 aj 2 uvidím ako to bude. 
Játo raději neriskoval, nemám rád ten bordel když v deník zůstane nesplněný kvest. Ale to už spamujeme 
A já nemám rád bordel tady na foru
A já nemám rád bordel tady na foru
Zdravím mám další problém v hre ked mám servisovi doniesť ten meč sláva strážcom tak v starom dole v tej zbrojnici neni, kto ho môže mať? 
já dohrál TT kdysi strašně dávno - to teprve vyšla verze 2.0
tipoval bych to na bug, protože já tam ten meč v té zbrojnici měl - nezbývá ti nic jiného než použít marvin...
tipoval bych to na bug, protože já tam ten meč v té zbrojnici měl - nezbývá ti nic jiného než použít marvin...
Daemonium ab inferno.
Když mluvíme o Tajemstvých tak jak z toho dostanem svět , dialogy apod...Darkenius wrote:já dohrál TT kdysi strašně dávno - to teprve vyšla verze 2.0![]()
Já se ti nedivím když tady denně spamuje jeden blbec a dělá tu reklamu na kuchyněKaiser wrote: A já nemám rád bordel tady na foru
O kom rozprávaš?
A neviete kde najdem kazzmira ked som nový šéf dolu?
A kde najdem chromaniny?
A neviete kde najdem kazzmira ked som nový šéf dolu?
A kde najdem chromaniny?
to Vaana: jednoduše, gothic vdfs
Kazzmir by měl být zavřený v té kleci ve svém táboře (a nebo už je tuhý, kdo ví...)
chromaniny...to už bude trochu těžší, protože se nachází jinde než v original G1
zkusil bych projít tyto lokace - labyrint v zamlžené věži (tam býval první), potom vrchol věže u skřetí citadely, pláž naproti starého tábora, vyskytují se tam číhavci a rákosy - ostrůvek mezi dvěma řekami, vrchol věže v hradu ve starém táboře, u týpka co se jmenuje Eremit - jezírko, pláž naproti nového tábora, další už nevím... pokud dobře znáš kolonii, tak ten deník sám napovídá, kde se co nachází, stačí jen uvažovat...
Kazzmir by měl být zavřený v té kleci ve svém táboře (a nebo už je tuhý, kdo ví...)
chromaniny...to už bude trochu těžší, protože se nachází jinde než v original G1
zkusil bych projít tyto lokace - labyrint v zamlžené věži (tam býval první), potom vrchol věže u skřetí citadely, pláž naproti starého tábora, vyskytují se tam číhavci a rákosy - ostrůvek mezi dvěma řekami, vrchol věže v hradu ve starém táboře, u týpka co se jmenuje Eremit - jezírko, pláž naproti nového tábora, další už nevím... pokud dobře znáš kolonii, tak ten deník sám napovídá, kde se co nachází, stačí jen uvažovat...
Daemonium ab inferno.