Nové rozšíření G1 českými hráči
- Aeternitas
- The Highest Dark Mage

Re: Nové rozšíření G1 českými hráči
Ja mam napad. Co tak pridat nejakou psychopatickou postavu? Treba nejakeho blazna. Treba takoveho, co si mysli, ze je vrana. Nebo spacek. Pripadne kuna. Ale i drozd by se hodil. A nebo muze byt i dvojity clovek. Co si mysli, ze je spacek i kuna. A treba ma v sobe i medveda. Ale na toho pozor. Ten ma silnou srst. 
A taky krtka, moh by poddolovat hrad...Aeternitas wrote:Ja mam napad. Co tak pridat nejakou psychopatickou postavu? Treba nejakeho blazna. Treba takoveho, co si mysli, ze je vrana. Nebo spacek. Pripadne kuna. Ale i drozd by se hodil. A nebo muze byt i dvojity clovek. Co si mysli, ze je spacek i kuna. A treba ma v sobe i medveda. Ale na toho pozor. Ten ma silnou srst.
- Aeternitas
- The Highest Dark Mage

A pak ho vyhodit do povetri.
Jednou jsem videl, jak prasata podhrabala hrad a ten se cely zritil. Bylo to v jednom filmu o Magne Charte a krali Johnu Lacklandovi, nebo jak se jmenoval. Dobry film.
Realistycke napady prisim. Ikdyz ten blazen by sel. Hrad podhrabat nemouzu.
Hogofogo, druhý český modař, a jediný dnešní doby. Král modu.
22.4 přijat do profisionálního českého moding teamu
- nakonec ale nepřijat
- nakonec ale nepřijat
Ne.
- nakonec ale nepřijat
- nakonec ale nepřijat
mě by se líbil mod za dob, kdy kolonie vzkvétala, když Gomez a spol byli ještě otroci a makali v dole, purkrabí Bergmar vládnul v tvé své horské pevnosti a měl královské vojsko, tábor v bažinách i se skřetí citadelou patřil skřetím šamanům, opuštěný důl a zamlžená věž byli v provozu a normálně se tam makalo, ohniví mágové s Xardasem sídlili na hradě a vodní v troskách kláštera, takový mod by byl dost zajímavý
a hrálo by se překvapivě za Gomeze, musel by toho udělat hodně, aby si podmanil hrad a měl by toho na svědomí víc než se zdá
viděl bych to takhle
ale to by byl standalone mod, ale s velkým potenciálem, kdybys jej vytvořil, tak klobouk dolů
rozšíření nemá smysl, nic nového by to nepřineslo a ani za zahrání by to nestálo, prakticky bys už vytvořil něco, co už dávno je
nerad tě od toho neodrazuji, ale brzo to poznáš tak, jako já jsem to poznal, když jsem tvořil rozšíření ke G2 Návratům
a hrálo by se překvapivě za Gomeze, musel by toho udělat hodně, aby si podmanil hrad a měl by toho na svědomí víc než se zdá
viděl bych to takhle
ale to by byl standalone mod, ale s velkým potenciálem, kdybys jej vytvořil, tak klobouk dolů
rozšíření nemá smysl, nic nového by to nepřineslo a ani za zahrání by to nestálo, prakticky bys už vytvořil něco, co už dávno je
nerad tě od toho neodrazuji, ale brzo to poznáš tak, jako já jsem to poznal, když jsem tvořil rozšíření ke G2 Návratům
Daemonium ab inferno.
Takovy mod co jsi popsal uz mi radil sleeper. Ten budeme tvorit pak 
Velmi se pletes. Prave rozsireni jsou nejoblibenejsi a nejhranejsi. Tvuj mod neznam. V sekci mody neni.
Velmi se pletes. Prave rozsireni jsou nejoblibenejsi a nejhranejsi. Tvuj mod neznam. V sekci mody neni.
- nakonec ale nepřijat
- nakonec ale nepřijat