General discussion about Serials
- Aeternitas
- The Highest Dark Mage

- Aeternitas
- The Highest Dark Mage

- Koláč
- Cruel sun

Re: General discussion about Serials
Yeah you´ve a right, it´s Files-X. How many sets you see?
Jedenie a viera v Pána sú úžasné!
- Aeternitas
- The Highest Dark Mage

Not sure. Many but not all of them.Koláč wrote:Yeah you´ve a right, it´s Files-X. How many sets you see?
Nejděsivější moment ze seriálu Akta X byl díl, ve kterém Scullyová pitvala useknutou hlavu člověka a když volala Muldredovi, tak ta hlava otevřela oči a ústa a snažila se něco říct, fakt psycho
A ten výraz Scullyové
Pak Věřte Nevěřte je dobré, nejlepší co si pamatuju - hrozný hrozný muž špatně dopadne nebo majitel pekárny upečen v peci, je toho hodně...
Nevím jak vy, ale baví mě seriály Vampire Diaries a Secret Circle. Fakt doporučuju jsou napínavé
Jinak další, co mě baví, ale pravidelně je nesleduju - Jmenuji se Earl, Dva a půl chlapa, Ulice, Helena, Comeback atd.
Pak Věřte Nevěřte je dobré, nejlepší co si pamatuju - hrozný hrozný muž špatně dopadne nebo majitel pekárny upečen v peci, je toho hodně...
Nevím jak vy, ale baví mě seriály Vampire Diaries a Secret Circle. Fakt doporučuju jsou napínavé
Jinak další, co mě baví, ale pravidelně je nesleduju - Jmenuji se Earl, Dva a půl chlapa, Ulice, Helena, Comeback atd.
Daemonium ab inferno.
Ten jsem viděldarkenius wrote: Pak Věřte Nevěřte je dobré, nejlepší co si pamatuju - hrozný hrozný muž špatně dopadne
- Aeternitas
- The Highest Dark Mage

Myslíš ten díl, jak se do té skříně zavřel kluk, který v ní pak zmizel a nikdy se znovu neobjevil? 
Na jiný díl o skříni si nevzpomínám
Daemonium ab inferno.
- Aeternitas
- The Highest Dark Mage

To je on.darkenius wrote:Myslíš ten díl, jak se do té skříně zavřel kluk, který v ní pak zmizel a nikdy se znovu neobjevil?