Diskuse o Risen 3
Nespamovat a dodržovat pravidla fóra
Risen 3 - General discussion
Re: Risen 3 - General discussion
Vyšlo další video o Risen 3
Tak co si o tom myslíte ? mě ze to z grafické stránky zdá stejné jako Risen 2 . Vlastně mi to celé připadá jako předělaný Risen 2 ve stylu smíchaného R1 a R2 . Svět se mi zdá smíchaný . Někde polodžungle a někde krajina ale co mě zaujalo byl záběr na takovou krajinu s scavengery a v dálce byly hory ale taková plošina že mi to připomělo Myrtanu . Což se mi fakt líbilo. Pak další věc je návrat magie za což sem OPRAVDU HODNĚ MOC RÁD !!! . A dobrá zpráva taky je že tam jsou zase gildy a dokonce 3 (Strážci,voodo piráti,lovci démonů)
Mohlo by to být zajímavé
Tak co si o tom myslíte ? mě ze to z grafické stránky zdá stejné jako Risen 2 . Vlastně mi to celé připadá jako předělaný Risen 2 ve stylu smíchaného R1 a R2 . Svět se mi zdá smíchaný . Někde polodžungle a někde krajina ale co mě zaujalo byl záběr na takovou krajinu s scavengery a v dálce byly hory ale taková plošina že mi to připomělo Myrtanu . Což se mi fakt líbilo. Pak další věc je návrat magie za což sem OPRAVDU HODNĚ MOC RÁD !!! . A dobrá zpráva taky je že tam jsou zase gildy a dokonce 3 (Strážci,voodo piráti,lovci démonů)
Mohlo by to být zajímavé
Sakra, myslel jsem že je to obecná diskuse všech Risenů 
Jsem Tomáš Novák a žiji v New Yorku .
Dostupné: 15 srpna 2014
Tato hra bude odemknuta přibližně za 1 týden, 5 dny a 7 hodiny

Tato hra bude odemknuta přibližně za 1 týden, 5 dny a 7 hodiny
To nevadíTom1 wrote:Sakra, myslel jsem že je to obecná diskuse všech Risenů
Risen 1 mám zrovna rozehranou (teda spíš už sem ji nehrál měsíc) . Jsem ve 3 kapitole a inkvizitor mě poslal prozkoumat nějakou cestu v jeskyniKaiser wrote:Tak jinak, hraje tu někdo Riseny?
A Risen 2 jsem i z DLC dohrál . Jen škoda že je takhle hra rozsekaná protože mě to přišlo na další hromadu peněz abych získal DLC
No a k Risenu 3 mají být další 3 DLC
To abych si šetřil nejméně 1000 něž to všechno koupím
Však za rok to všechno bude v Tescu v akční ceně za 199kč jako Special či Complete edition
nebo tam budou všechny Riseny za 300kč
Já byl před nějakou dobou v Tescu v brně a tam měli Risen complete (R1 + R2 + 3DLC) za pár stovek a ani už nevím kolikKaiser wrote:Však za rok to všechno bude v Tescu v akční ceně za 199kč jako Special či Complete edition![]()