Rozlišení hry
Rozlišení hry
Zdravím nedávno jsem si nainstaloval na nový komp g ale nebylo širokoúhle tak jsem to změnil v nastavení ale mám ted malé okna a dialogy...nevíte někdo jak je zvětšit?
-*E!ne*KIe!ne*-
- Velky Dyrian
- Dragonkiller

Re: Rozlišení hry
Snížením rozlišení ..Dexter wrote:Zdravím nedávno jsem si nainstaloval na nový komp g ale nebylo širokoúhle tak jsem to změnil v nastavení ale mám ted malé okna a dialogy...nevíte někdo jak je zvětšit?
Dubotchugh yIpummoH.
kdyt to snížím tak to mám velké ale hru zase nemám přes celou obrazovku...
-*E!ne*KIe!ne*-
- Velky Dyrian
- Dragonkiller

Dexter wrote:kdyt to snížím tak to mám velké ale hru zase nemám přes celou obrazovku...
Zkus změnit rozlišení v konfigu, nastav si takové, které bude odpovídat poměru stran tvého monitoru.
Dubotchugh yIpummoH.
Aké máš rozlíšenie displeja? Pokiaľ viem, Gothic podporuje všetky rozlíšenia.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis. Suspendisse urna nibh, viverra non, semper suscipit, posuere a, pede.
A také v nastaveniach nemáš?
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis. Suspendisse urna nibh, viverra non, semper suscipit, posuere a, pede.
Lebo sú normálnej veľkosti?
Pri 1366x768, pokiaľ máš 15.6" monitor, tak je to normál.
- Velky Dyrian
- Dragonkiller

Velikost dialogů se odvíjí z rozlišení.Dexter wrote:Mám ale problém je spíš ta velikost dialogů ve hře
Dubotchugh yIpummoH.