Je to pravda. Komory byly poskozene, tudiz hustota lodi se extremne zvysila (pred tim byla nizsi diky nadrzim naplnenym vzduchem, ktere jsou lehci nez voda).Huro wrote:No Aet to nie je uplne pravda lebo čo som čital tak keby sa lod otačala trochu rychlejšie tak by sice tiež narazila a bola by dost poškodena ale mohla by prežit len oni jednali urychlene.
Dokonca nechapem ako môže byt niekto taky sprosty aby tam dal malo zachrannych člunu aj ked ju považovali za mepotopitelnu.
Nepotopitelna lod Ttanic
- Aeternitas
- The Highest Dark Mage

Re: Nepotopitelna lod Ttanic
Neviem kde presne som to čital ale vraj keby nezaradili ten spätny chod tak by sice narazili ale lod by bola menej poškodena a mohla by prežit.
Ale ani na bespečnostne opatrenia moc nedbali ved zachrannych člunu mali len pre polovicu ludi a svetlice nemali tie spravne.
Ale ani na bespečnostne opatrenia moc nedbali ved zachrannych člunu mali len pre polovicu ludi a svetlice nemali tie spravne.
Alarm für Cobra 11
- Aeternitas
- The Highest Dark Mage

Vraj sa už stavia Titanic 2 a v roku 2016 ma ist na svoju prvu plavbu.
Alarm für Cobra 11
To je houby lehkomyslnost, lehkomyslný jsem já když se pustím na kole bez brzd třeba.Toto byla nezodpovědnost jako bejk!
Dnes už jsou lodě větší než Titanik a lepší.
Dnes už jsou lodě větší než Titanik a lepší.
To je pravda su väčšie lode než Titanic ale všetky sa tiež jedneho dna potopia.
Alarm für Cobra 11
tu lod' mám rád (jako potopenou i jako nepotopenou), vlastně to je nic, tita-nic
kdyby ti dva šašci na tom majáku koukali na cestu a ne po Jackovi s Rose, tak se s ledovcem nesrazí, ale stejně by se srazili, protože ve skutečnosti tam byla taková tma, že by člověk ani metr před sebou neviděl ledovec, dokud by do něj nenarazil nosem, proto měli raději přes noc zůstat na místě a nikam neplout, ráno moudřejší večera
kdyby ti dva šašci na tom majáku koukali na cestu a ne po Jackovi s Rose, tak se s ledovcem nesrazí, ale stejně by se srazili, protože ve skutečnosti tam byla taková tma, že by člověk ani metr před sebou neviděl ledovec, dokud by do něj nenarazil nosem, proto měli raději přes noc zůstat na místě a nikam neplout, ráno moudřejší večera
Daemonium ab inferno.