BayneCZ wrote:No dobre,dobre,...abyste se z toho nepo****..mimochodem,jak vite,ze ma postava nema(2 postavy aspon 2000 radku),ze nemam v rukavu nekolik dalsich veci (strukturnich funkci),...hmm..ja se tady na neco zeptam a ..,ale to je jedno
Psal jsem richiemu,ze budu do konce dubna indisp. Protoze sem se pripravoval na prijimacky,ted uz je potom a ja se mohu zase venovat sve praci..
BayneCZ wrote:Ale mam silny dojem,ze tu praci asi smaznu,..a odejdu kvuli urcitym lidem,..a ano,budu uz jmenovat napriklad Dyrian,ktery ze me dela idiota od zacatku,co tu sem..
Pro ohlašování neaktivity máme ve skupině příslušné topicy.
Na každého zde si utvářím vlastní názor ale z nikoho nic nedělám pokud to nedělá on sám ze sebe. Je to škoda, protože nikdy jsi mi nepřišel za idiota a ani jsem ho z tebe nikdy vědomě nedělal., zdál ses mi fajn.
Dobrá, skončilo ti období, kdy ve kterém jsi neměl čas. První, co jsi zde udělal je, že jsi napsal o radu u hry, kterou máš už pravděpodobně nějakou dobu rozehranou ale to je jedno. Ještě do toho se oháníš "titulem" TDMMT, takže si jsi vědom toho, že jsi členem TDMM ale i přes to, že už máš volný čas do naší skupiny nenapíšeš ani jedno jediné slovo a radši preferuješ hledání řešení tvého problému s hrou.
Třeba máš postavy s aspoň 2000 řádky jak píšeš, ale třeba taky ne, třeba taky jen blafuješ a třeba jsi jako většina lidí, kteří u nás v týmu bylI a to na počátku plní ambicí a postupem času, co je přešly ty "velké oči" tak se na to vykašlali a my jsme jim nestáli ani za pozdrav a už se u nás nikdy neukázali. Máš ještě šanci to dokázat, ale pamatuj, že jakmile jednou za sebou v TDMM zavřeš dveře, tak už budou zavřeny napořád, tak si to pořádně rozmysli.