Aeternitas wrote:Darku, s temi dialogy je to tak, jak jsem psal. Facha dobre, jen nesmis ty enterovat.
Víš, proč mi to tak dělalo? Protože byl konec řádku a Diakreion asi neumí rozpoznat či nachystat řádek, když jsem na posledním řádku, proto mi dialog číslo 2 naskočil před dialog číslo 1 apod. Musím vždy nachystat několik desítek prázdných řádků, abych neměl žádné potíže. A to jsem vůbec neenteroval.
Jeho logika je - aha, nemá tam žádný další řádek, fláknu mu to před ten jeho poslední, na kterém píše. Když ale tam mám tucet prázdných řádků - jé ten tam má místa, fláknu mu to pod to. Diakreion troll.
Zrovna jsem dělal na vobbilderu, který by byl offline, zkracoval jsem názvy, aby tam nebylo oben, rechts, links, unter atd. Taky jsem to psal velkým. Stačilo by jen copy paste celý název vobu bez .png a nacpat to do Spaceru a je to. Taky jsem mazal tři kopie od každého vobu, mě stačí jedna perspektiva. Jenom to nabíralo dojem, že těch vobů je tam moc. Našel jsem tam i prázdné obrázky, ze kterých nebylo poznat, co ten vob je. Asi bude lepší ten GWE na to. Tam to jen načteš ze seznamu a ukáže se ti to.
To mi připomnělo, pokud Aet nemá nic proti GWE, tak by mohl být v balíčku Diakreionu třeba pro ty, co nemají rádi Spacer. Mě osobně se hodí na otvírání a prohlížení objektů.