General discussion / Obecná diskuze

The Fifth Part of the Elder Scrolls

General discussion / Obecná diskuze

Postby Mahoney » Thu Sep 27, 2012 5:22 pm

Image

General discussion about game TES V: Skyrim

------------------------------------------------------------------------------

Obecná diskuze o hře TES V: Skyrim

Topic with rules is here - viewtopic.php?f=19&t=12.
If you have any questions, please contact the Mahoney.
If you have any questions? PM ME

My section is TES

My section is Fallouts

Mahoney
Adventurer
Adventurer

topic author

Re: General discussion / Obecná diskuze

Postby Mahoney » Sat Sep 29, 2012 7:27 pm

Tak asi abych tuto diskuzi nějak započal. Máte Skyrim, nebo si ho chcete pořídit? Já jsem si ho koupil asi před osmi měsíci a rozhodně to za ty prachy stojí. Hlavní linii už jsem dohrál dvakrát a v brzské době si asi založím nějakou novou postavu a zaměřím se především na vedlejšáky. Co vy? Jak se vám hra celkově líbí?

My section is TES

My section is Fallouts

Mahoney
Adventurer
Adventurer

topic author

Postby Velky Dyrian » Sat Sep 29, 2012 7:33 pm

Mahoney wrote:Tak asi abych tuto diskuzi nějak započal. Máte Skyrim, nebo si ho chcete pořídit? Já jsem si ho koupil asi před osmi měsíci a rozhodně to za ty prachy stojí. Hlavní linii už jsem dohrál dvakrát a v brzské době si asi založím nějakou novou postavu a zaměřím se především na vedlejšáky. Co vy? Jak se vám hra celkově líbí?

Není to špatná hra, akorát tam nějak postrádám tu atmosféru jako je například v Gothicu (pokud znáš teda ...).
Dubotchugh yIpummoH.
Velky Dyrian
The Dark Mages Mod Team
The Dark Mages
The Dark Forests Times
Dragonkiller
Dragonkiller

Postby Mahoney » Sat Sep 29, 2012 7:59 pm

Gothic neznám, ale musím uznat že ta atmosféra co byla v Oblivionu a jiných TES tam prostě není. Trošku mě taky zklamal inventář, který.. stál zkrátka za prd.

My section is TES

My section is Fallouts

Mahoney
Adventurer
Adventurer

topic author

Postby Arcan » Sat Sep 29, 2012 8:00 pm

Skyrim se chystám koupit, ale teď to prostě nejde. Snažim se našetřit 800 Kč na českou Steam verzi. Snad to bude stát za to...
Arcan
Warrior
Warrior

Postby Mahoney » Sat Sep 29, 2012 8:10 pm

Arcan wrote:Skyrim se chystám koupit, ale teď to prostě nejde. Snažim se našetřit 800 Kč na českou Steam verzi. Snad to bude stát za to...

Bude, to tě mohu ujistit.

My section is TES

My section is Fallouts

Mahoney
Adventurer
Adventurer

topic author

Postby Arcan » Sat Sep 29, 2012 8:16 pm

Mahoney wrote:
Arcan wrote:Skyrim se chystám koupit, ale teď to prostě nejde. Snažim se našetřit 800 Kč na českou Steam verzi. Snad to bude stát za to...

Bude, to tě mohu ujistit.

A já ti věřim :)
Arcan
Warrior
Warrior

Postby Whirt » Sun Sep 30, 2012 9:46 pm

Mahoney wrote:Gothic neznám, ale musím uznat že ta atmosféra co byla v Oblivionu a jiných TES tam prostě není. Trošku mě taky zklamal inventář, který.. stál zkrátka za prd.

Tak s timto bych nesouhlasil. Narozdil od kycoviteho Oblivionu se ve Skyrimu da atmosfera krajet po tuctech. Naprosto uzasne se podarila zachytit ta severska atmosfera.
Mozna to nekomu tak pripada, protoze pribeh je vypraven poze z pohledu hlavniho hrdiny a nedockate se zadnych epickych videi. Hra se proste snazi napodobit zivot ve fantasy svete, ikdyz vam tam draci litaji pozpatku :D

Skyrim je podle me dukazem ze dobre atmosfericke RPG se jeste dela.
Mimochodem Mahoney, na foru Alana Wakea jsi psal, ze atmosfera Skyrimu na tebe velice dychala. Napriklad v Riftenu.

PS.: Omlouvam se za ty hacky a carky, ale Vita je proste neumi :)
I love extraordinary big open world. I love great epic story. I love magnificent atmosphere. I love hardcore old-school. I love Elder Scrolls and Gothic. And mostly... I love my self!
Whirt
Novice
Novice

Postby Mahoney » Sun Sep 30, 2012 9:55 pm

Whirt wrote:
Mahoney wrote:Gothic neznám, ale musím uznat že ta atmosféra co byla v Oblivionu a jiných TES tam prostě není. Trošku mě taky zklamal inventář, který.. stál zkrátka za prd.

Tak s timto bych nesouhlasil. Narozdil od kycoviteho Oblivionu se ve Skyrimu da atmosfera krajet po tuctech. Naprosto uzasne se podarila zachytit ta severska atmosfera.
Mozna to nekomu tak pripada, protoze pribeh je vypraven poze z pohledu hlavniho hrdiny a nedockate se zadnych epickych videi. Hra se proste snazi napodobit zivot ve fantasy svete, ikdyz vam tam draci litaji pozpatku :D

Skyrim je podle me dukazem ze dobre atmosfericke RPG se jeste dela.
Mimochodem Mahoney, na foru Alana Wakea jsi psal, ze atmosfera Skyrimu na tebe velice dychala. Napriklad v Riftenu.

PS.: Omlouvam se za ty hacky a carky, ale Vita je proste neumi :)

Ano, tak samozřejmě že na mě často působila, ale se staršími díly se to podle mě nedá srovnávat. Jsou i místa kde je atmosféra parádní, třeba jak už jsi říkal, Riften nebo různé jeskyně a mohyly. Ale i přesto Skyrim mám moc rád, je to má nejoblíbenější hra :).

My section is TES

My section is Fallouts

Mahoney
Adventurer
Adventurer

topic author

Postby Whirt » Sun Sep 30, 2012 9:59 pm

Me prave prislo, ze Oblivion byl neskutecny bez osobnosti a potom, kdy prisel Skyrim jsem si pripadal, jako bych prisel zpatky do dob Morrowindu. To prostredi bylo osobite a atmosfera na me dychala vsude. Zkratka a dobre jsem byl s timhle petiletym veledilem nadmiru spokojen narozdil od oblivionu, kteremu bych dal 90% bych se nebal Skyrim ovencit 100% :)
I love extraordinary big open world. I love great epic story. I love magnificent atmosphere. I love hardcore old-school. I love Elder Scrolls and Gothic. And mostly... I love my self!
Whirt
Novice
Novice

Next

Return to Skyrim