Problém se spuštěním Gothic

Forum concerning Gothic II

Re: Problém se spuštěním Gothic

Postby Dexter » Sun Oct 13, 2013 9:34 am

az pujdu na pc tak to stahnu...dik.... :)
-*E!ne*KIe!ne*-
User avatar
Dexter
Nordmar warrior
Nordmar warrior
 
Posts: 1141
Joined: Tue Oct 09, 2012 7:40 am
Location: I live at home

Re: Problém se spuštěním Gothic

Postby Dexter » Sun Oct 13, 2013 10:50 am

jako by na tom dvd chybělo plno částí kolik má g2a normálně gb?nějak kolem dvou ne?Teď se mě spustil gothic probliknul mainscreen ...asi tak na 0,2 sekundy ....a g sapdlo ...mám sice eng verzi ale mám pocit že i s anglickým ou.bin ou.dat a německým launcherem by to myslím mělo jed ale jen bez dialogů .... nevím proč ale nespustí se to...prostě se mi nějak nenainstalovala část hry ale nevím jak je to možný.....ale pokrok je že už to nehlasí že něco chybí :D :D
-*E!ne*KIe!ne*-
User avatar
Dexter
Nordmar warrior
Nordmar warrior
 
Posts: 1141
Joined: Tue Oct 09, 2012 7:40 am
Location: I live at home

Re: Problém se spuštěním Gothic

Postby Dexter » Sun Oct 13, 2013 11:08 am

vše jsem ted prohodil a už mám deutch verzi jen nechce spustit ....ale mám pocit že to dvd by mělo bát v pořádku
-*E!ne*KIe!ne*-
User avatar
Dexter
Nordmar warrior
Nordmar warrior
 
Posts: 1141
Joined: Tue Oct 09, 2012 7:40 am
Location: I live at home

Re: Problém se spuštěním Gothic

Postby Dexter » Sun Oct 13, 2013 6:44 pm

ok tak už to jede....počítač z neznámého důvodu blokoval část instalace ale trochu jsem přenastavil a je to! ;)
-*E!ne*KIe!ne*-
User avatar
Dexter
Nordmar warrior
Nordmar warrior
 
Posts: 1141
Joined: Tue Oct 09, 2012 7:40 am
Location: I live at home

Previous

Return to Gothic II + Addon

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest