General discussion about Gothic II

Forum concerning Gothic II

Re: General discussion about Gothic II

Postby Kaiser » Fri Jul 17, 2015 7:07 pm

Vidis ,sem ti chtel jeste doporucit spoistet jako spravce
Jsem nejvetsi Gothic OLOG KING EVER.
Gothici ktere jsem dal OLOG
Gothic 1
...
Nu zatim asi ever king este ne lol.
Kaiser
The Dark Mages Mod Team
The Dark Mages
The Dark Forests Times
Unknown hero
Unknown hero
 
Posts: 18273
Joined: Tue Sep 25, 2012 9:25 pm

Re: General discussion about Gothic II

Postby ABC » Sat Jul 18, 2015 9:01 am

To už jsem taky zkoušel. :D
User avatar
ABC
Veteran
Veteran
 
Posts: 1236
Joined: Thu Sep 27, 2012 5:19 pm
Location: Ladharská soustava planeta Hinaitin veleříše Domská Dragarienské království Arasholm

Re: General discussion about Gothic II

Postby Kaiser » Sat Jul 18, 2015 2:31 pm

To jsou věci :(
Jsem nejvetsi Gothic OLOG KING EVER.
Gothici ktere jsem dal OLOG
Gothic 1
...
Nu zatim asi ever king este ne lol.
Kaiser
The Dark Mages Mod Team
The Dark Mages
The Dark Forests Times
Unknown hero
Unknown hero
 
Posts: 18273
Joined: Tue Sep 25, 2012 9:25 pm

Re: General discussion about Gothic II

Postby Dexter » Sun Nov 15, 2015 12:13 pm

WOW... Respekt


-*E!ne*KIe!ne*-
User avatar
Dexter
Nordmar warrior
Nordmar warrior
 
Posts: 1141
Joined: Tue Oct 09, 2012 7:40 am
Location: I live at home

Re: General discussion about Gothic II

Postby ABC » Mon Sep 26, 2016 10:18 am

Ahoj, mám nový noťas a chtěl bych si zahrát Gothic, ale mám jeden problém. Když Gothic zapnu, tak se mi strašně seká. Mám v noťasu nějakou základní intelovskou grafickou kartu a pak GTX 840m. No a v nastavení v Gothicu mám tu intelovskou vybranou a neumím to změnit na tu geforce. Pomůžete mi prosím nějak? :)
User avatar
ABC
Veteran
Veteran
 
Posts: 1236
Joined: Thu Sep 27, 2012 5:19 pm
Location: Ladharská soustava planeta Hinaitin veleříše Domská Dragarienské království Arasholm

Re: General discussion about Gothic II

Postby Aeternitas » Mon Sep 26, 2016 12:58 pm

To asi budes muset nastavit v nejakem programku, co ti prepina mezi kartami. Mam neco podobneho a dela mi to automaticky. Ale da se to rucne menit.
ImageImageImageImageImageImage
User avatar
Aeternitas
The Dark Mages Mod Team
The Dark Mages
The Modders
The Dark Forests Times
The Highest Dark Mage
The Highest Dark Mage
 
Posts: 34453
Joined: Mon Sep 24, 2012 8:15 pm
Location: Nordmar Highland

Previous

Return to Gothic II + Addon

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest