Kaiser wrote:Rada ode mne. Jack už je (jako postava) hrozně nudný. Kde je ten čas kde střílel lidi a bodal je na potkání? To bylo. A taky mluvil trochu více jako normální člověk a ne čtrnáct let starý harant z Maďarska co se přistěhoval do Čech.

Toto beriem osobne, mám 15, a to kde sa narodil otec, za to nemôže nik!
A čo sa týka tohoto, prvých 5 textoval Rišo posledné tri ja... Problém je vtom, že keď som textoval 7. diel, mal som jedno z tých krajších obdobií, teraz by som povedal, že počas pôstu by sme sa mali všetci kajať, a miesto toho do sveta vypúšťam takéto hlúposti... Keby tam tie nadávky boli iba okolo tých vrán, a útesu, bolo by to asi primerané možné možstvo, chápem že som to prepískol ešte viac ako u tuším 120. dielu KE, ale ide to aj s náladou....
Teraz veľké zamyslenie....V časoch keď som tvoril Jacka (pôvodný príbeh pre zábavu zimných večerov) som neustále čítal a čítal jeden komiks za druhým, no stále som si vlastnou fantáziou z prostredia Gothicu pri jeho hraní vytváral jeden príbeh za druhým, čím som si vytvoril slušnú predstavivosť a preto bol príbeh taký neokukaný, trochu blbosť, ale zároveň bol v niečom zlatý.

Problém je, že v tomto diele jednoducho tie typické Jackove prvky (vraždy a súloženie) neboli ukazované, ale v ďalších dieloch sa pokúsime to napraviť a vytvoriť znovu ten akčný film na štýl vtipnejšieho terminátora, s trochu pesimistickým chápaním sveta a absolútnou bezšancou na orientovanie sa v texte.