Your fails -Reakce na Faily

Concerning San Andreas

Moderator: Dexter

Your fails -Reakce na Faily

Postby Dexter » Tue Nov 26, 2013 5:07 pm

Jaké jsou vaše největší faily ve hře?hra během misí nemá žádné chceckpointy což je pro některé (třeba pro mě) uplně nemožné....vždycky jsem skoro u konce dvacetiminutové mise když najednou...Fail!vždy vypnu na tvrdo hru a řeknu že už jí nikdy nebu hrát a hledám ji v aplikacích na odinstalování ale asi po deseti minutách mě to přejde....Pamatuji si jak mě celkem naštvala mise kdy jsem měl ukrást čtyři motorky během 12ti minut a u poslední motorky mi chybělal jen jedna sekunda...hodně mě také naštvala mise s montertruckem kdy jsem se těsně před cílem převrátil nebo mise N.O.E ....Co vy? :)
-*E!ne*KIe!ne*-
Dexter
Nordmar warrior
Nordmar warrior

topic author

Re: Your fails -Reakce na Faily

Postby Darkenius » Tue Nov 26, 2013 6:41 pm

Jeden dobrej fail (není nejlepší), co si pamatuju, bylo narvat tank do CJovy garáže :lol:
Daemonium ab inferno.
Darkenius
The Dark Mages Mod Team
The Dark Mages
The Modders
The Dark Forests Times
Dragonkiller
Dragonkiller

Postby Dexter » Tue Nov 26, 2013 7:41 pm

darkenius wrote:Jeden dobrej fail (není nejlepší), co si pamatuju, bylo narvat tank do CJovy garáže :lol:

Též si pamatuji...chtěl jsem si tam dát autobus a když jsem sel spinkat a rano prisel autobus tam nebyl :( :oops: :cry:
-*E!ne*KIe!ne*-
Dexter
Nordmar warrior
Nordmar warrior

topic author

Postby Darkenius » Tue Nov 26, 2013 8:15 pm

Vzpomínám si na další! Nahrál jsem od toho i video, ale už ho asi nemám :(
Dal jsem si do SA Zacka a Cloudovu motorku (Final Fantasy 7 Mod), která se velice špatně řidí a jak je druhý most, pokud jedeš rovně od Grove Street, talk vpravo jsou takové malé "cigánské" baráčky s visícím prádlem a někde tam uprostřed nich, se mi do země zasekla motorka a Zack na ní seděl a jak jsem to nahrával, tak to vypadalo jak když Zack tu motorku "vojíždí" a ještě přitom hrálo AC/DC :lol:
Daemonium ab inferno.
Darkenius
The Dark Mages Mod Team
The Dark Mages
The Modders
The Dark Forests Times
Dragonkiller
Dragonkiller

Postby Dexter » Wed Nov 27, 2013 9:15 am

me hlavne strasne stvaly ty kopce na venkove protoze jsem se vzdy pri nejake teske misi prevratil tesne pred cilem :) ptom si vzpominam na misi kterou jsem nikdy nesnasel a je to ta jak jedu s ryderem k vojakum a mam nalozit ty bedny...no ten vozik mi zrovna nesel moc ovladat :) a to mi pripomina ze jsem skoncil u mise home in the hills ktera mi vubec nesla a mohl bych se k tomu vratit
-*E!ne*KIe!ne*-
Dexter
Nordmar warrior
Nordmar warrior

topic author

Postby Darkenius » Wed Nov 27, 2013 6:34 pm

podle mě je fail mise, ve které jedeš na motorce s big smokem a on má sestřelit gang z vlaku a když to nezvládne do doby než vlak ujede do LV, tak je mission failed, a právě ten fail je, že big smoke je dost často neumí sestřelit včas s tou jeho uzinou :roll: A to jsem myslel, že je ta mise lehká :D
Daemonium ab inferno.
Darkenius
The Dark Mages Mod Team
The Dark Mages
The Modders
The Dark Forests Times
Dragonkiller
Dragonkiller

Postby Dexter » Wed Nov 27, 2013 7:48 pm

darkenius wrote:podle mě je fail mise, ve které jedeš na motorce s big smokem a on má sestřelit gang z vlaku a když to nezvládne do doby než vlak ujede do LV, tak je mission failed, a právě ten fail je, že big smoke je dost často neumí sestřelit včas s tou jeho uzinou :roll: A to jsem myslel, že je ta mise lehká :D

Popravdě taky jsem s tou misí měl problém ale později jsem přišel na to že nesmíš s tou motorkou jed uplně u vlaku ale udržovat si od něj tak tři metry odstup....než jsem na to přišel ...snažil jsem se tu misi udělat asi dvacetkrát....zuřil jsem nadával jsem...ale nakonec jsem udělal chybu já :)
-*E!ne*KIe!ne*-
Dexter
Nordmar warrior
Nordmar warrior

topic author

Postby Kaiser » Wed Nov 27, 2013 7:54 pm

darkenius wrote:podle mě je fail mise, ve které jedeš na motorce s big smokem a on má sestřelit gang z vlaku a když to nezvládne do doby než vlak ujede do LV, tak je mission failed, a právě ten fail je, že big smoke je dost často neumí sestřelit včas s tou jeho uzinou :roll: A to jsem myslel, že je ta mise lehká :D

Rozhodně jedna z nejhorších misí! Nejhorší je že tam ještě půl hodiny jedeš k vlaku pak půl hodinyu vlaku a prd ztoho :x
:)
Kaiser
The Dark Mages Mod Team
The Dark Mages
The Dark Forests Times
Unknown hero
Unknown hero

Postby Dexter » Wed Nov 27, 2013 8:16 pm

Kaiser wrote:

Rozhodně jedna z nejhorších misí! Nejhorší je že tam ještě půl hodiny jedeš k vlaku pak půl hodinyu vlaku a prd ztoho :x

Vím kterou misi kaisere myslíš je podobná a pravda nemám jí moc rád...jedeš ze SF do LS akdyž to poděláš tak zase musíš znova ze SF do LS ....ta je vopruz... :)
-*E!ne*KIe!ne*-
Dexter
Nordmar warrior
Nordmar warrior

topic author

Return to San Andreas