Moderator: Dexter
darkenius wrote:Jeden dobrej fail (není nejlepší), co si pamatuju, bylo narvat tank do CJovy garáže
darkenius wrote:podle mě je fail mise, ve které jedeš na motorce s big smokem a on má sestřelit gang z vlaku a když to nezvládne do doby než vlak ujede do LV, tak je mission failed, a právě ten fail je, že big smoke je dost často neumí sestřelit včas s tou jeho uzinouA to jsem myslel, že je ta mise lehká
darkenius wrote:podle mě je fail mise, ve které jedeš na motorce s big smokem a on má sestřelit gang z vlaku a když to nezvládne do doby než vlak ujede do LV, tak je mission failed, a právě ten fail je, že big smoke je dost často neumí sestřelit včas s tou jeho uzinouA to jsem myslel, že je ta mise lehká
Kaiser wrote:darkenius wrote:podle mě je fail mise, ve které jedeš na motorce s big smokem a on má sestřelit gang z vlaku a když to nezvládne do doby než vlak ujede do LV, tak je mission failed, a právě ten fail je, že big smoke je dost často neumí sestřelit včas s tou jeho uzinouA to jsem myslel, že je ta mise lehká
Rozhodně jedna z nejhorších misí! Nejhorší je že tam ještě půl hodiny jedeš k vlaku pak půl hodinyu vlaku a prd ztoho
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest